Cauti de munca? Invata sa gasesti!

Implementarea proiectului se deruleaza in parteneriat. Solicitantul proiectului este Institutul National de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare, avandu-i ca parteneri pe: S.C. Centrul de Pregatire a Personalului Pentru Comert CEPECOM S.A Bucuresti, National Technological Canned Food and Food Products Research Business Spania, S.C. Exclusiv Houston NPA SRL Bucuresti, SIVECO Romania SA Bucuresti.

Valoarea proiectului este de aproximativ 500.000 Euro, iar durata de desfasurare a acestuia este de 24 de luni incepand cu luna noiembrie 2010.

Sloganul sub care se deruleaza proiectul este: Cauti de munca? Invata sa gasesti! Proiectul se adreseaza persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca: tineri someri de lunga durata, persoane inactive pe piata muncii din regiunea Bucuresti-Ilfov.

S.C. Exclusiv Houston NPA SRL Bucuresti este partener in proiect, gestionand strategia si implementarea campaniei de informare si diseminare: dezvoltare identitate vizuala, organizare conferinta de presa, relatia cu media.