“Cine esti tu, doctore?” – premiera pe piata editoriala din Romania

“Cine esti tu, doctore?” exploreaza conceptul original de brand de doctor, propus de autorul Nicolae Iordache Iordache pentru a sintetiza adaptarea instrumentelor si tehnicilor de branding personal de catre industria medicala. Coautorul cartii este Olivian Breda, specialist in marketing online, care prezinta potentialul oferit de mediul online pentru comunicarea medicala si pentru construirea unei reputatii solide de doctor. Cartea este editata si promovata de Houston NPA. 

“Cine esti tu, doctore?” propune solutii moderne pentru medicii care nu au fost formal instruiti in sfera de business, dar care trebuie sa faca fata regulilor jocului unui mediu din ce in ce mai competitiv. Cartea se adreseaza medicilor curiosi si curajosi, care si-au propus sa lucreze constant pentru a castiga si a pastra increderea pacientilor lor, respectand o etica de lucru exemplara si dezvoltandu-si in permanenta competentelor profesionale. Stilul informal si plastic face cartea o lectura placuta si recomandarile autorilor usor de retinut. Cartea este structurata in doua parti: primele cinci capitole creioneaza tot atatea directii de construire ale brandului de doctor (autoanaliza si echilibrul personal, competenta si competitivitatea profesionala, imaginea publica a medicului, prezenta in mediul online si dimensiunea materiala, tangibila a reputatiei), in vreme ce ultimele sase capitole prezinta diferite instrumente din lumea afacerilor explicate si adaptate pentru situatiile cele mai frecvente cu care se confrunta medicii. Pentru ilustrarea informatiei, fiecare capitol contine studii de caz relevante, preluate din actualitatea medicala romaneasca. 

„Prin intermediul cartii „Cine esti tu, doctore?” dorim sa identificam 1000 de medici progresisti care doresc sa isi construiasca prin forte proprii o cariera si o reputatie solida. Vrem ca ei sa inteleaga de ce ii apreciem si cum ar putea face mai mult bine in comunitatile in care  activeaza, iar apoi sa ii incurajam sa ii „infecteze” si pe cei din jurul lor cu entuziasm, incredere, pricepere si onoare.  Acesti 1000 de medici vor fi ambasadorii a ceea ce noi am numit „revolutia halatelor albe”, o miscare silentioasa, dar care ar produce cea mai semnificativa schimbare in sistemul medical romanesc din ultimii 25 de ani” a declarat autorul Nicolae Iordache Iordache.

Olivian Breda, coautorul cartii accentueaza  relevanta comunicarii online in industria medicala: “Activitatea in mediul online lasa urme. E indicat ca un medic sa fi lasat propriile urme care sa duca, in cele din urma, la crearea unei imagini online construite, mai degraba decat sa existe despre acel medic referinte create exclusiv de catre altii, ce nu pot fi controlate in niciun fel. In carte am incercat sa aratam metode prin care un medic poate sa isi creeze o imagine in online puternic pozitiva.”

Intalnirea cu presa din data de 13.02. a fost al doilea eveniment de promovare al cartii “Cine esti tu, doctore?”, dupa cel din 7 decembrie 2012 de la Crowne Plaza unde au participat 100 de reprezentanti ai companiilor farmaceutice. Lansarea oficiala a cartii a avut loc pe 19 februarie, la Biblioteca Nationala a Romaniei (Bd. Unirii, nr.22). Mai multe detalii despre eveniment pe pagina de Facebook dedicata acestuia. 

Pentru detalii despre calendarul lansarilor in tara contactati: evenimente@houston.ro ; 021-317.09.43 ; 0725.221.018      

Pentru noutati despre CETD accesati:
http://cetd.ro – site oficial al cartii “Cine esti tu, doctore?”
http://www.facebook.com/cetd.ro – Pagina Facebook a cartii
http://www.houston.ro – Houston NPA, editor si promotor al cartii “Cine esti tu, doctore?”

Pretul de vanzare este 80 lei/exemplar + taxe postale.

Cartea este disponibila prin comanda pe mail la comenzi@houston.ro, comanda online prin Pagina Medicala. Pentru eficientizarea distributiei publicatiilor editate de Houston “Cine esti tu,doctore?”,”Ghidul Angelescu de terapie antimicrobiana”,“Sunt rezident, what next?”  si minimizarea costurilor de transport, puteti cumpara cartile si de la reprezentantii zonali ai editurii.Pentru comenzi, informatii va rugam sa ii contactati direct:

-Craiova -0766218758

 -Cluj – 0729989212

-Timisoara – 0756030304

-Iasi – 0733076387