Cine esti tu, doctore?

Editata si promovata de Houston NPA, publicatia “Cine esti tu, doctore?” exploreaza conceptul original de brand de doctor, propus de autorul dr. Nicolae Iordache Iordache pentru a sintetiza adaptarea instrumentelor si tehnicilor de branding personal de catre industria medicala.

Coautorul cartii este Olivian Breda, specialist in marketing online, care prezinta potentialul oferit de mediul online pentru comunicarea medicala si pentru construirea unei reputatii solide de doctor. 

“Cine esti tu, doctore?” propune solutii moderne pentru medicii care nu au fost formal instruiti in sfera de business, dar care trebuie sa faca fata regulilor jocului unui mediu din ce in ce mai competitiv. Cartea se adreseaza medicilor curiosi si curajosi, care si-au propus sa lucreze constant pentru a castiga si a pastra increderea pacientilor lor, respectand o etica de lucru exemplara si dezvoltandu-si in permanenta competentelor profesionale. Stilul informal si plastic face cartea o lectura placuta si recomandarile autorilor usor de retinut. Cartea este structurata in doua parti: primele cinci capitole creioneaza tot atatea directii de construire ale brandului de doctor (autoanaliza si echilibrul personal, competenta si competitivitatea profesionala, imaginea publica a medicului, prezenta in mediul online si dimensiunea materiala, tangibila a reputatiei), in vreme ce ultimele sase capitole prezinta diferite instrumente din lumea afacerilor explicate si adaptate pentru situatiile cele mai frecvente cu care se confrunta medicii. Pentru ilustrarea informatiei, fiecare capitol contine studii de caz relevante, preluate din actualitatea medicala romaneasca. 

„Prin intermediul cartii „Cine esti tu, doctore?” dorim sa identificam 1000 de medici progresisti care doresc sa isi construiasca prin forte proprii o cariera si o reputatie solida. Vrem ca ei sa inteleaga de ce ii apreciem si cum ar putea face mai mult bine in comunitatile in care  activeaza, iar apoi sa ii incurajam sa ii „infecteze” si pe cei din jurul lor cu entuziasm, incredere, pricepere si onoare.  Acesti 1000 de medici vor fi ambasadorii a ceea ce noi am numit „revolutia halatelor albe”, o miscare silentioasa, dar care ar produce cea mai semnificativa schimbare in sistemul medical romanesc din ultimii 25 de ani” a declarat autorul Nicolae Iordache Iordache.

Olivian Breda, coautorul cartii accentueaza  relevanta comunicarii online in industria medicala: “Activitatea in mediul online lasa urme. E indicat ca un medic sa fi lasat propriile urme care sa duca, in cele din urma, la crearea unei imagini online construite, mai degraba decat sa existe despre acel medic referinte create exclusiv de catre altii, ce nu pot fi controlate in niciun fel. In carte am incercat sa aratam metode prin care un medic poate sa isi creeze o imagine in online puternic pozitiva.”

„Ca medic esti expus mereu la a fi inger sau demon. Citesti si afli prin lectii formale punctate clar si informale prin exemple personalizate cum sa fii doar….doctor” – Dr. Corina Ureche, alergolog, Targu-Mures.

“Este utila atat pentru tinerii absolventi de medicina, dar si pentru medicii pe care practica de zi cu zi in sistemul sanitar i-a uzat. Rolul acestei carti este de a lumina constiinta fiecaruia dintre noi, medici, dar inainte de toate, oameni” –  Dr. Laura Stef, medic stomatolog, Sibiu.

Daca vrei sa afli cum iti poti construi reputatia de medic,  comanda acum prima carte de branding personal in medicină, „Cine esti tu, doctore?”:

 

  • „…extraordinara conceptual, singulara pe piata cartii de management medical..” (prof. dr. Petru Armean, Bucuresti)
  •  „…o carte deosebita, scrisa cu suflet de un doctor pentru doctori…” (conf. dr. Daciana Branisteanu, Iași)
  • „….provocatoare, interesanta, generatoare de introspectie, lucrarea dr. Iordache pare a fi din alta lume…” (conf. dr. Mihai Craiu, București)
  • „…un bun instrument pentru un start excelent…” (dr. Richard Constantinescu,  Iași)

 

Pretul de vanzare este 80 lei/exemplar + taxe postale.

Cartea este disponibila prin comanda pe mail la comenzi@houston.ro, comanda online prin Pagina Medicala. Pentru eficientizarea distributiei publicatiilor editate de Houston “Cine esti tu,doctore?”,”Ghidul Angelescu de terapie antimicrobiana”, Sunt rezident, what next?”  si minimizarea costurilor de transport, puteti cumpara cartile si de la reprezentantii zonali ai editurii.Pentru comenzi, informatii va rugam sa ii contactati direct:

-Craiova -0766218758

 -Cluj – 0729989212

-Timisoara – 0756030304

-Iasi – 0733076387

-Arad – 076053182

-Targu Mures – 0753580604

-Oradea – 0753365034