Conferinta de presa prilejuita de lansarea a 2 proiecte finantate din Fondul Social European pentru sustinerea persoanelor cu dizabilitati si a personelor bolnave de cancer

Ambele proiecte au durata de 36 de luni, incepand cu luna iunie a anului 2010 si sunt prezentate separat dupa cum urmeaza:

Retea regionala pentru promovarea si aplicarea conceptelor economiei sociale, in vederea cresterii sanselor de reinsertie sociala a persoanelor cu dizabilitati. Obiectiv principal: facilitarea accesului pe piata muncii a persoanelor cu dizabilitati.

Retea multiregionala pentru terapie integrativa, consiliere si reintegrare sociala a persoanelor diagnosticate cu cancer. Obiectiv principal: crearea unei retele de centre in care se urmareste consolidarea capacitatii competentelor si a stimei de sine a persoanelor diagnosticate cu cancer.

S.C. Exclusiv Houston NPA SRL Bucuresti a gestionat relatia cu mass media prin organizarea conferintei de presa dedicata lansarii celor 2 proiecte si redactarea comunicatului de presa post-eveniment.