Congresul Asociatiei de Endocrinologie Clinica din Romania 2-5 septembrie 2015, Constanta

     Asociatia de Endocrinologie Clinica din Romania alaturi de Academia de Stiinte Medicale, Institutul National de Endocrinologie “C. I. Parhon” Bucuresti, Universitatea “Ovidius” Constanta va invita sa va inscrieti la cel de-al X-lea Congres al Asociatiei de Endocrinologie Clinica din Romania, care se va desfasura in perioada 2– 5 septembrie 2015. Lucrarile Congresului se vor desfasura in Campusul Universitar (Corpul B, etaj 1) al Universitatii “Ovidius” din Constanta.

 

 

Pentru a vizualiza programul congresului  click aici

Temele principale sunt:

   1. Hormonul de crestere – aspecte patologice;
   2. Boli asociate patologiei endocrine;
   3. Tratamente alternative;
   4. Comunicarea medic – pacient;
   5. Prezentare cazuri clinice; varia.

Programul va fi creditat EMC si EFC.

    “Endocrinologia este matematica si muzica medicinei. Cu speranta ca veti fi alaturi de endocrinologie, de noi, va asteptam la Congresul AECR” – Prof. Univ. Dr. Constantin Dumitrache, Presedinte AECR
    “10 ani ! Un deceniu de activitate al Asociatiei de Endocrinologie Clinica din Romania, asociatie care are ca si principal scop imbunatatirea atitudinii fata de pacienti, sub aspect moral, profesional, interdisciplinar!Ne asteptam sa ne fiti mereu alaturi pentru realizarea acestui deziderat !” – Prof. Univ. Dr. Eduard Circo, Presedinte al Comitetului local de organizare.

Taxe participare:


* Rezidentii de endocrinologie beneficiaza de participare gratuita!
* Studentii la medicina au participare gratuita la lucrarile Congresului, pe baza inscrierilor in prealabil, dar nu beneficiaza de intrare la programul social si de kit-ul de eveniment.
    Achitarea taxei de participare permite: accesul la lucrarile congresului, achizitionarea mapei de congres cu materialele informative si a ecusonului (garantate pentru inscrieri pana la data de 21 august), obtinerea diplomei de participare.
    Cei care doresc sa sustina lucrari stiintifice in cadrul Congresului trebuie sa trimita rezumatele si biosketch autor pana la 15 iulie 2015 la adresa carmen.munteanu@houston.ro. Rezumatul trebuie sa cuprinda: titlul, numele complet al autorului/autorilor (autorul care va prezenta lucrarea va fi subliniat), afilierea autorului/autorilor, 3-5 cuvinte cheie, textul propriu-zis al rezumatului (max 300 cuvinte, iar corpul rezumatului trebuie sa respecte urmatoarea structura: introducere, material si metoda, rezultate, concluzii + mesaje “de luat acasa” + bibliografie). Volumul de rezumate va avea numar ISBN.
   Inscrieri si detalii: Andreea Acatrinei – Houston NPA, 0756.030.353, andreea.acatrinei@houston.ro
Detalii suplimentare: http://endocrinologieclinica-aecr.ro