Despre noi

Asa s-a nascut Houston NPA, o companie romaneasca independenta, specializata in comunicarea medicala si sociala, infiintata in 2009 de profesionisti entuziasti, cu experienta in industria comunicarii medicale. 

Houston NPA si-a inceput activitatea cu scopul de a actiona ca o punte de legatura intre publicul larg-asociatiile de pacienti-industria farmaceutica-cadrele medicale-presa-profesionisti in sanatate, dezvoltand proiecte si colaborari orientate catre aceste categorii de public.

Servicii: 

  1. Concept si management eveniment: evenimente in parteneriat, evenimente proprii Houston;
  2. Dezvoltare proiecte speciale/personalizate – comenzi din partea companiilor; Din 2013 Houston NPA are un departament special creat pentru a sustine dezvoltarea si implementarea proiectelor speciale, cu 2 divizii: Creatie (concept, tematica etc) si Call-Center (actualizare si reseach baze de date);
  3. Editare publicatii medicale;
  4. Media relations: conferinte si comunicate de presa, workshop/uri tematice pentru jurnalisti, parteneriate media, strategii media, interviuri;
  5. Campanii integrate de comunicare;
  6. Parteneriate in proiecte europene;
  7. Proiecte de informare medicala dezvoltate pentru comunitati locale.

In anii de activitate ni s-a reconfirmat faptul ca pasiunea, cuvintele calde si munca pot “vindeca” tot, iar daca suntem implicati, stim sa ascultam si lucram cu parteneri integri si onesti, chiar putem schimba lumea in jurul nostru.

Desi a fost un drum dificil, cu multe obiective de bifat, multe asteptari de depasit, Houston NPA a reusit sa duca la bun sfarsit actiuni care acum vorbesc mai tare decat cuvintele.