Doua editii noi ale Houston Farma Practic in noiembrie

  • Houston Farma Practic Regiunea Centru (dedicata farmacistilor si asistentilor de farmacie din judetele Mures, Brasov, Sibiu, Covasna, Harghita), 4-6 noiembrie 2011, Poiana Brasov, Ana Hotels, 4*
  • Houston Farma Practic Moldova (dedicata farmacistilor si asistentilor de farmacie din judetele Iasi, Suceava, Vaslui, Neamt, Bacau, Botosani), 25-27 noiembrie 2011, Gura Humorului, Hotel Best Western Bucovina, 4*.

 

Programul stiintific este creditat de CFR si OAMGMAMR si se va desfasura vineri intre orele 16.00 si 19.00; sambata intre orele 09.00 si 14.00, duminica fiind program liber.

Taxa de participare pentru 2 zile este de 300/persoana (pana la data de 21 octombrie 2011 pentru editia Centru si pana la data de 11 noiembrie 2011 pentru editia Moldova, dupa aceste date taxa fiind 400 ron/pers). Taxa include: cazare 2 nopti, mesele, pauzele de cafea, facilitatile de spa&relaxare, accesul la lucrarile conferintei.

Participarea la lucrarile conferintei este obligatorie pentru acordarea creditelor. Taxa de participare se plateste in contul organizatorului Houston NPA (Cont RON: RO46 BACX 0000 0003 3054 6001 deschis la Unicredit Tiriac Bank – sucursala Alba Iulia Bucuresti, EXCLUSIV HOUSTON NPA S.R.L. – CUI 25249091, J40/3074/09.03.2009).

Dupa efectuarea platii, este necesar ca participantii sa trimita o copie dupa OP si prezentul formular de inscriere completat la adresa de mail corina.stancu@houston.ro Pentru informatii despre inscriere la evenimentele viitoare, va rugam contactati pe: Corina Stancu, Coordonator evenimente (email: corina.stancu@houston.ro ; telefon: 0723.856.179).

Dr. Maria Szerac, CEO Houston NPA, organizatorul seriei de evenimente Houston Farma Practic: “Seria de evenimente Houston Farma Practic (HFP) este dedicata farmacistilor si asistentilor de farmacie pentru care profesia inseamna vocatie. Cu fiecare editie, avem alaturi oameni din ce in ce mai valorosi pentru care HFP a devenit deja o traditie si care se reintalnesc periodic la aceste evenimente. Asteptam la fiecare eveniment participanti implicati, motivati sa-si imbunatateasca constant nivelul de cunoastere profesionala si lectori dedicati care doresc sa impartaseasca din experienta cumulata de-a lungul carierei lor. HFP inseamna informare corecta si de calitate, o platforma regionala de interactiune a comunitatii de profesionisti din domeniul farmaceutic si medical”.

*** Houston Farma Practic reprezinta o serie de conferinţe regionale organizate de Houston NPA cu scopul informarii corecte a farmacistilor si asistenţilor de farmacie asupra subiectelor importante din sistemul farmaceutic. Fiecare ediţie a Houston Farma Practic cuprinde dezbateri legate de particularitaţile si provocarile profesiei de farmacist, dar si prezentari despre noutaţile existente pe piaţa de profil. Manifestarile Houston Farma Practic (HFP) isi propun sa abordeze intr-un mod inovativ comunicarea informatiei medicale de calitate catre farmacist si sa puna accentul atat pe ceea ce isi doresc sa afle farmacistii, cat si pe dialogul cu acestia.

In 2011 au fost organizate pana acum 4 astfel de evenimente regionale desfasurate sub brandul Houston Farma Practic, dedicate farmacistilor si asistentilor de farmacie, pentru 4 zone geografice: Banat, Muntenia, Ardeal si Sud.