Echipa

„Working together works”

Suntem o echipa prietenoasa careia ii place sa cunoasca oamenii cu care colaboreaza. Oameni entuziasti si de actiune, ne adaptam usor si credem in proiectele pe care le dezvoltam pentru clientii nostri si in cele nascute in interiorul companiei.

Experienta in domeniul medical, transparenta si determinarea sunt valorile principale care ghideaza echipa noastra si relatiile cu clientii, partenerii, furnizorii si media, bunul cel mai de pret al Houston NPA fiind modul de comunicare cu diferitele sale publicuri si intelegerea nevoilor acestora. Vrem sa fim un partener de incredere pentru clientii nostri, sa ii ajutam sa isi indeplineasca si depaseasca obiectivele, oferindu-le solutii creative si strategii pentru construirea imaginii si consolidarea reputatiei.

„Teamwork divides the tasks and multiplies the success” (Confucius)

Credem ca munca fiecaruia constituie o parte a unui puzzle, iar timpul pana la completarea si perfectarea lui depinde de fiecare dintre noi. Houston NPA valorizeaza excelenta personala si dezvoltarea profesionala in cadrul echipei, fiecare membru fiind un ambasador al companiei si al clientilor pentru care lucreaza.