Ghidul Angelescu de terapie antimicrobiana – singura publicatie de acest gen din Romania

Ghidul de Terapie Antimicrobiana este singura publicatie de acest gen din Romania, aflata in 2012 la editia a treia (editiile anterioare publicate in 2003 si 2005). O data cu acumularea de noi informatii in legatura cu medicamentele antimicrobiene, noile recomandari sau schimbarea criteriilor in stabilirea unor indicatii terapeutice era imperios necesara o  actualizare a Ghidului.

Ce aduce nou?
Particularitatea editiei III-a consta in faptul ca apare dupa 7 ani de la ultima editie, noutatile in domeniul medicamentelor si modificarile schemelor terapeutice recomandate fiind numeroase. Publicatia abordeaza terapia antimicrobiana, indicatii, protocoale si alte recomandari terapeutice in tratamentul sindroamelor infectioase. In cuvantul de introducere, autorii fac apel la folosirea adecvata si responsabila a antimicrobienelor.

Ghidul este structurat pe 4 capitole mari: Principii generale de terapie antimicrobiana, Clase de antimicrobiene, Terapia sindroamelor infecţioase, Chimioprofilaxia infecţiilor. Ghidul abordeaza subiecte actuale de interes major precum: atitudinile corecte in fata suspiciunii de infectie, antibioticele in sarcina, antibioticele la diferiti pacienti (cu boli hepatice, renale), erori in utilizarea antibioticelor, alegerea schemei terapeutice initiale, diferite terapii ale sindroamelor infectioase.

Ghidul de Terapie Antimicrobiana are 312 pagini, format 12 x16 cm pentru a fi usor de consultat si este editat de compania de comunicare medicala si organizare evenimente Houston NPA.

Cui se adreseaza?
Ghidul de Terapie Antimicrobiana se adreseaza medicilor infectionisti si medicilor de familie in special (medicul de familie este principalul prescriptor al tratamentelor antibiotice), farmacistilor, pediatrilor, pneumologilor, ORL-istilor, anestezistilor si medicilor din specialitatile chirurgicale pentru profilaxia preoperatorie si tratamentul infectiilor care pot complica diferite interventii.

Pretul de vanzare este 40 RON + taxe postale.Pentru comenzi de peste 20 exemplare se practica un discount de 10%. Livrarea coletului se face prin Posta Romana, taxele postale sunt de aprox 11 RON/exemplar (cost livrare suportat de cumparator, cu plata ramburs la ridicarea coletului de la Posta). 

Ghidul este disponibil prin comanda pe mail la comenzi@houston.ro, comanda online prin Pagina Medicalala standurile de carte medicala si la evenimentele de profil ale Houston NPA, despre care gasiti mai multe detalii in sectiunea FlashFarma si In pregatirePentru eficientizarea distributiei publicatiilor editate de Houston,”Ghidul Angelescu de terapie antimicrobiana”,“Sunt rezident, what next?”, “Cine esti tu,doctore?” si minimizarea costurilor de transport, puteti cumpara cartile si de la reprezentantii zonali ai editurii.Pentru comenzi, informatii va rugam sa ii contactati direct:

-Craiova -0766218758

-Cluj – 0729989212

-Timisoara – 0756030304

-Iasi – 0733076387