Ghidul Pacientului Roman editia 2011 si Suplimentul – acum la pret special de numai 11,9 lei!

103 asociatii de pacienti au adus contributii semnificative legate de experienta lor ca pacienti in editia de 2011 a Ghidului Pacientului Roman, in cele peste 55 de pagini dedicate promovarii asociatiilor din cele 268 pagini ale Ghidului.

Suplimentul Ghidului 2011 a fost lansat de catre Houston NPA in cadrul Agorei asociatiilor de pacienti, primul eveniment care a prezintat asociatiile de pacienti publicului larg bucurestean (care a avut loc intre 10-11 septembrie 2011, in Parcul Tineretului).

Rasfoind Ghidul 2011 cititorii au posibilitatea sa descopere explicatii despre schimbarile legislative din sanatate, pot afla informatii pe intelesul lor despre coplata, cardul de asigurat, programele nationale si despre tratamentele in strainatate. In afara capitolelor de legislatie si asociatii de pacienti, in Ghid informatia medicala este structurata pe diferite afectiuni din domeniile: medicina de urgenta, cardiovascular, pneumologie, ginecologie, gastroenterologie, endocrinologie, reumatologie, urologie, pediatrie si oncologie, ultimul capitol fiind rezervat unei pledoarii pentru un mod de viata sanatos. Terapia durerii, rezistenta la antibiotice si rolul farmacistului sunt dezbatute intr-un capitol special, Piata Farmaceutica. Pentru construirea sumarului Ghidului Pacientului Roman 2011 redactorii au colaborat cu reprezentantii societatilor medicale, considerand ca pentru cititor este important ca informatia transmisa sa fie validata de catre specialisti, dar si prezentata intr-un limbaj accesibil. Criteriile de selectie au fost incidenta afectiunilor in Romania si in lume, problemele cu care se confrunta pacientul roman, dar si gradul general de informare medicala existent in randul populatiei.

Ghidul Pacientului Roman 2011 impreuna cu Suplimentul pot fi achizitionate prin comanda directă la comenzi@houston.ro la pretul special de 11,9 lei!

*** Ghidul Pacientului Roman este o publicatie anuala dedicata publicului larg in principal, dar si personalului medico-sanitar care poate folosi Ghidul drept instrument de comunicare cu pacientii si de informare asupra asociatiilor de pacienti din Romania. Editiile 2010 si 2011 ale Ghidului Pacientului Roman si Suplimentul 2011 sunt produse ale Houston NPA.