Ghidul Pacientului Roman editiile 2010 si 2011

Editiile 2010 si 2011 ale Ghidului Pacientului Roman sunt produse ale Houston NPA si au fost distribuite pe piata impreuna cu Jurnalul National. Pentru construirea sumarului Ghidului Pacientului Roman redactorii au colaborat cu reprezentantii societatilor medicale si cu cei ai asociatiilor de pacienti. Ghidul Pacientului Roman reprezinta cea mai completa publicatie in care sunt prezentate asociatiile de pacienti din Romania, oferind detalii despre proiectele desfasurate si succesele inregistrate, filialele existente in tara, atitudini exemplare in fata bolilor-testimoniale si alte informatii utile.

 Ghidul Pacientului Roman 2010 – lansat 13 aprilie 2010, impreuna cu Jurnalul National – 264 pagini, 76 asociatii de pacienti, 30 de afectiuni

 – Ghidul Pacientului Roman 2011 – lansat 28 iunie 2011, impreuna cu Jurnalul National – 264 pagini, 103 asociatii de pacienti promovate in 55 de pagini dedicate, 40 afectiuni!

Pentru comenzi (in limita stocului disponibil):

Trimiteti un mail la comenzi@houston.ro cu subiectul COMANDA GHIDUL PACIENTULUI ROMAN (2010/2011) sau sunati la 021-317.09.43. Va rugam sa precizati numele dvs, cate exemplare doriti si adresa de livrare. (Ghidul se livreaza prin Posta Romana, taxele postale sunt platite de cumparator).

Ghidul Pacientului Roman – pret unitar 9.9 lei, pret pachet (editia 2010&editia2011) 16.9 lei! 

Editia 2011 a fost sprijinita de personalitati marcante ale medicinei romanesti, in paginile Ghidului fiind publicate interviuri cu: prof. dr. Monica Acalovschi – presedinte al Societatii Romane de Gastroenterologie si Hepatologie, prof. dr. Horatiu Bolosiu – presedinte al Societatii Romane de Reumatologie, prof. univ. dr. Pompilia Dehelean – presedinte al Asociatiei Romane de Psihiatrie şi Psihoterapie, dr. Dan Deleanu – presedinte al Societatii Romane de Cardiologie, prof. dr. Simona Fica – presedinte al Societatii Romane de Endocrinologie, dr. Cristian Grasu – director medical al Serviciului Ambulanta Bucuresti-Ilfov, prof. farm. Dumitru Lupuliasa – presedinte al Colegiului Farmacistilor din Romania, prof. dr. Florin Mihaltan – presedinte al Societatii Romane de Pneumologie, prof. dr. Ostin Mungiu – presedinte al Asociatiei Romane de Algeziologie. Houston NPA le multumeste pe aceasta cale pentru increderea si sprijinul acordate.

Editiile 2010 si 2011 ale Ghidului Pacientului Roman s-au adresat in principal publicului larg, targetul secundar al Ghidului fiind reprezentat de personalul medico-sanitar care poate folosi Ghidul drept instrument de comunicare cu pacientii si de informare asupra asociatiilor de pacienti din Romania.

Cadrele medicale au avut posibilitatea de a cunoaste si a se informa asupra activitatilor si importantei din ce in ce mai mari a asociatiilor de pacienti si au putut afla provocarile cu care se confrunta acestea in sistemul sanitar. Asociatiile de pacienti exercita un rol extrem de important in ceea ce priveste consilierea si informarea pacientilor, putand deveni parteneri de nadejde pentru personalul medico-sanitar. Rasfoind Ghidul cadrele medicale au avut posibilitatea de a descoperi asociatiile de pacienti si le-au putut recomanda pacientilor lor sa se inscrie in aceste organizatii, iar cei interesati au putut afla chiar care sunt pasii pentru infiintarea unei asociatii de pacienti.

Click aici pentru a vedea Spot TV Ghidul Pacientului Roman editia 2011