SaFrIna – Cadoul tau de weekend!

Evenimentul este dedicat informarii publicului general, participantii sunt persoane interesate de sanatate si preventie, iar lectorii sunt reprezentati de cadre medicale cu experienta (medici de diferite specialitati, farmacisti, reprezentanti ai autoritatilor din domeniul sanitar, asistenti medicali, etc) interesati in oferirea de informatii medicale de calitate, transpuse intr-un limbaj accesibil publicului. Intrarea este libera pentru public.

La fiecare editie a SaFrIna sunt promovati lectorii de pe plan local si regional, astfel incat participantii sa poata lua legatura cu ei ulterior. Promovarea inscrierilor se face atat prin intermediul mass media locale, cat si prin intermediul lectorilor care au oportunitatea de a invita in mod direct pacientii, familia, colegii la eveniment.

Discutiile se poarta intr-o atmosfera relaxata si interactiva, invitatii avand ocazia de a pune intrebari specialistilor in sanatate, stil de viata si frumusete; participantii sunt asteptati cu premii, cadouri, tombole, Jurnalul SaFrInei si multe alte surprize.

La SaFrIna organizatorii sustin si promoveaza catre publicul general si personalul medical asociatiile de pacienti din Romania, in cadrul campaniei Inscrie-te in asociatia de pacienti.

Istoric Safrina – ordine cronologica inversa:

19 noiembrie, Alba Iulia. Coordonator: dr. Horea Timis, director Directia de Sanatate Publica Alba
29 octombrie 2011, Cluj Napoca. Coordonator: prof. dr. farm. Marius Bojita, presedinte UMF Iuliu Hatieganu din Cluj.
22 octombrie 2011, Sibiu. Coordonator: dr. Loredana Piloff, presedinte al Asociatiei Medicilor de Familie Sibiu si secretar stiintific al Colegiului Medicilor Sibiu.
17 septembrie 2011, Targu Jiu. Coordonator: dr Ana Baleanu, presedintele Colegiului Medicilor Gorj, moderator drd Tiberiu Tataru – Manager Spitalul de Pneumoftiziologie Tudor Vladimirescu din Dobrita, jud Gorj.
19 februarie 2011, Alba Iulia. Coordonator: dr. Horea Timis, director Directia de Sanatate Publica Alba
12 februarie 2011, Cluj Napoca. Coordonator: farm. Rodica Aluas
12 iunie 2010, Bucuresti. Coordonator: dr. Valeria Herdea, medic primar medicina de familie
8 mai 2010, Sibiu. Coordonator: dr. Loredana Piloff, medic primar de medicina familiei si presedinte Asociatia Medicilor de Familie Sibiu
30 ianuarie 2010, Cluj Napoca. Coordonator: prof. dr. farm. Marius Bojita, presedintele Universitatii de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca si membru de onoare al Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania.
6 septembrie 2009, Constanta. Coordonator: prof. dr. Vlad Tica, medic ginecolog, vicepresedinte al Colegiului Medicilor din Romania