Rezerva-ti loc din timp la Primavara Dermatologica Ieseana!

Dupa succesul inregistrat in 2012 cu editia pilot a evenimentului, conf. dr. Daciana Branisteanu, Presedintele Comitetului de Organizare, alaturi de Colegiul Medicilor Iasi, UMF “Gr. T. Popa” Iasi si compania de comunicare medico-sociala Houston NPA sunt onorati sa anunte cea de-a doua editie a manifestarii stiintifice Primavara Dermatologica Ieseana, care va avea loc intre 18 si 22 aprilie la Biblioteca Central Universitara Iasi. Organizatorii isi doresc ca acest eveniment sa fie unul de referinta atat pentru medicii dermatologi, cat si pentru colegii lor din specialitati medicale conexe, chirurgicale sau preclinice. 

Conceputa ca o serie de workshop-uri, cursuri si prelegeri, manifestarea stiintifica isi propune sa ajute la construirea unei viziuni cat mai largi asupra patologiei dermatologice de granita in randul specialistilor din intreaga tara. Anul acesta, in centrul de interes al manifestarii vor sta dermato-venerologia si cosmetologia. 

Editia pilot a evenimentului a fost organizata in aprilie 2012, bucurandu-se de o profunda apreciere atat din partea comunitatii medicale locale, cat si pe plan national. 

Primavara Dermatologica Ieseana – editia I, in cifre : 

33 de lectori din Romania si din strainatate

461 de medici din 31 de specialitati

37 prezentari

24 credite EMC.

“Ati dat valoare. Ati dat valoare informatiei, pentru ca am ascultat niste prelegeri absolut deosebite, ati dat valoare oamenilor, ati creat o atmosfera de prietenie, de colaborare, de caldura…ceva cu totul deosebit” povesteste dr. Gina Iuliana Ticala, medic primar din Piatra Neamt, specialista in dermatovenerologie, participanta la prima editie a evenimentului. 

In 2013, formatul evenimentului promite sa fie unul si mai cuprinzator, caracterul interdisciplinar al manifestarii fiind menit sa incurajeze comunicare eficienta si schimbul de experienta intre specialisti din diferite arii terapeutice conexe dermatologiei. 

“Cand natura invie, cand avem acel sentiment minunat ca putem schimba lumea, in plina primavara, va astept la Iasi! Pentru a doua editie a Primaverii Dermatologice Iesene v-am pregatit, impreuna cu Comitetul de Organizare, un program minunat, cu teme de interes atat pentru dermatologi, cat si pentru colegi din multe alte specialitati la granita cu dermatologia. Haideti sa invatam cat mai multe unii de la altii, sa ne simtim impliniti si utili!” povesteste conf. dr. Daciana Branisteanu despre editia din 2013 a evenimentului.

Conf. dr. Daciana Branisteanu este titular al cursului de Dermatologie si Venerologie la Facultatea de Medicina a Universitatii “Gr. T. Popa” din Iasi, doctor in stiinte medicale si membru in Comitetul de Conducere al Societatii Romane de Dermatologie, al Academiei Americane de Dermatologie si al Academiei Europene de Dermato-venerologie. 

Mai multe detalii despre editia pilot gasiti pe site-ul: http://www.primaderma.ro 

Pentru inscrieri: Daniela Rajnoveanu, Coordonator Evenimente daniela.rajnoveanu@houston.ro, 021-317.09.43, evenimente@houston.ro