SAFRINA 24 octombrie, Bucuresti – Polul sanatatii, frumusetii si elegantei

Pe 24 octombrie 2013, femeile Safrina se reunesc din nou la Bucuresti, pentru un eveniment special, intr-un cadru al elegantei si frumusetii. Vor fi abordate teme de actualitate pentru femeia moderna, vor fi luate in discutie provocarile cu care se confrunta femeia din punctul de vedere al sanatatii, al vietii de familie si celei profesionale, dar si preocuparile legate de frumusete si stilul de viata pe care il adopta. Discutiile se poarta intr-o atmosfera relaxata si interactiva, fiind dezbatute afectiunile medicale frecvente, probleme de sanatate vechi si solutiile lor actuale, fiind abordate teme din domeniile: cardiologie, boli infectioase, ginecologie, pediatrie, imunologie, homeopatie, frumusete, nutritie, beauty, stil de viata, dermatologie, campanii de informare/preventive etc. 

Prezentarile sunt sustinute de lectori de renume ai vietii medicale, de reprezentanti ai companiilor farmaceutice, ai clinicilor medicale sau centrelor spa, cadre medicale care doresc sa isi promoveze cabinetul privat, specialisti in beauty, in nutritie si lifestyle, psihologi, traineri etc, programul fiind condimentat cu momente artistice deosebite si numeroase oportunitati de networking. Intalnirea cu Safrina ii va oferi femeii moderne ocazia de a interactiona cu persoane care au aceleasi preocupari si standarde, de a intra intr-o lume a frumusetii practice si a informatiei medicale de calitate. 

Sanatate, Frumusete, Interactivitate

Safrina inseamna SAnatate, FRumusete, INterActivitate si ii vine in ajutor femeii de astazi, asa cum o prietena buna ii poate da sfaturi utile ori o poate indruma catre cele mai bune alegeri in viata. Compania Houston organizeaza de peste 2 ani seria de evenimente dedicata femeilor Safrina, la fiecare editie participand in jur de 200 de doamne interesate de un stil de viata sanatos. 

Pentru doamnele care vor participa la eveniment vor fi pregatite o multime de surprize: informatie de calitate, lectori de exceptie, demonstratii ale specialistilor, spatiu expozitional, tombole si o cina cu preparate deosebite. Programul va fi condimentat cu momente artistice deosebite si numeroase oportunitati de networking, de sesiuni de intrebari si raspunsuri adresate lectorilor.

Safrina este un eveniment conceput si implementat de Houston NPA, companie romaneasca independenta, specializata in comunicarea medicala si sociala, care dezvolta proiecte si parteneriate pentru:  industria farmaceutica – profesionisti in sanatate – cadre medicale – mass media – public larg –  asociatii de pacienti (evenimente proprii, consultanta si strategii PR, concept si management evenimente, publicatii medicale, parteneriate proiecte europene). 

Pentru detalii ref inscriere:

Georgeta Licsandru: georgeta.licsandru@houston.ro ; 0756.030.353