Safrina Bucuresti: informatie medicala de interes, invitati de calitate, eleganta si interactivitate

Pe 12 iunie a avut loc la Hotel Howard Johnson Bucuresti a 25-a editie a Safrina, serie de evenimente de informare medicala a publicului larg, organizata de compania de comunicare medicala Houston NPA. Si cu aceasta ocazie a fost creat un spatiu confortabil dedicat comunicarii dintre specialisti si invitate, un eveniment util, in care au fost transmise informatii si mesaje practice, care vor determina un impact benefic in viata cotidiana a participantilor. 

Printre lectorii care au ales sa le fie alaturi organizatorilor la aceasta editie s-au aflat: Dr. Rares Nechifor, Dr. Aura Vladuti, Dr. Marisca Marian, Dr. Valeria Herdea, Dr. Catalina Panaitescu, drd. Andra Dinu, Dr. Miruna Lovinescu, Dr. Ana Maria Nitulescu, Dr. Valentina Contanu, Dana Jeba, Bianca Corau, Monica Simion si Teodor Varban, Adriana Radu. Evenimentul a fost moderat de vedeta TV Simona Balanescu si de dr. Maria Szerac, CEO Houston NPA. La eveniment au mai fost prezenti Luminita Gheorghiu, presedintele Ligii pentru Promovarea si Apararea Drepturilor Persoanelor cu Handicap din Romania si Dr. Nicolae Iordache-Iordache, autor al primei carti de branding in medicina din Romania “Cine esti tu, doctore?”.

Au fost abordate teme de actualitate pentru femeia moderna, despre provocarile cu care fiecare dintre noi se confrunta din punct de vedere al sanatatii, al vietii de familie si celei profesionale si despre preocuparile legate de frumusete si stilul de viata pe care il abordam. Printre principalele subiecte: terapia fibromului uterin, suplimentele alimentare benefice sanatatii, cancerul de col uterin si infectia HPV, autoexaminarea sânului si controalele periodice in functie de vârsta, sanatatea si siguranta pielii, respectul reciproc in sistemul medical, mituri si sfaturi despre cosmetice si dermatocosmetice, sanatatea piciorului si alegerea incaltamintei potrivite, tehnici de make-up, puterea femeii lider.

„Safrina inseamna informare pe teme de sanatate si frumusete, transmisa in mod interactiv. Din cauza timpului insuficient dedicat consultatiilor, dar si expunerii pacientilor la informatiile neavizate de pe internet, de cele mai multe ori devenim confuzi, nu stim cui sa ne adresam, iar atunci cand o facem nu stim ce sa intrebam mai intai. Asa s-a nascut acum 5 ani Safrina si acesta este principiul care sta la baza acestui eveniment: comunicarea nemijlocita intre specialisti si participanti intr-un cadru relaxat, clarificarea unor concepte si transmiterea unor informatii de calitate care speram sa aiba un impact de bun augur in viata de zi cu zi a celor care participa la Safrina. Putem spune ca avem in mare parte un public fidel, care asteapta cu nerabdare fiecare editie pentru a afla alte informatii proaspete, a mai cunoaste noi oameni si parteneri de afaceri, pentru a mai pune bazele unor noi prietenii, pentru a discuta deschis cu specialistii prezenti, iar acest lucru nu poate decat sa ne bucure, sa ne confirme ca suntem pe drumul cel bun si ca e nevoie de astfel de context de comunicare si interactiune” a declarat dr. Maria Szerac, CEO Houston NPA.

Urmatoarea editie a Safrina Bucuresti este pe 23 octombrie. Pentru detalii si inscrieri: carmen.munteanu@houston.ro, evenimente@houston.ro, www.houston.ro.  

Sponsori: Stada, Biofarm, Ares, Tie-me-up, Omega Pharma, Desitin, Dal Travel, Himalaya, Quantas Temera 

Parteneri: Zizin, Madame Lucie, Magiun de Prune Topoloveni, Jolidon, Zenyth, Restaurant Provence, Produs Autentic, Experience dreams, Arta Decorarii, Drum Café, Female Leadership Organization, Melkior, Esentiale Bio, Clinica Phoenix, ANCAAR, Asociatia de Pacienti cu Aritmii.