Urmatoarea editie a Farma Practic organizata intre 29 iunie-1 iulie, Hotel Piatra Mare-Poiana Brasov

Urmatoarea editie a Farma Practic organizata la Hotel Piatra Mare (4 stele) din Poiana Brasov:

 • Editia XIV 29 iunie-1 iulie 2012, dedicata in principal farmacistilor si asistentilor de farmacie din Bucuresti.

Programul stiintific este creditat EFC (intre 16-30 credite acordate la editiile trecute) si se desfasura vineri intre orele 16.00 si 19.00; sambata intre orele 09.00 si 16.00, duminica fiind program liber. Cazarea participantilor se va face vineri intre orele 13.00 – 15.00, de la ora 15.00 incep inregistrarile.

Taxa de participare pentru 2 zile este de 300 lei/persoana pentru farmacisti si asistenti de farmacie si include: cazare 2 nopti, 1 pranz, 2 cine, pauzele de cafea, accesul la lucrarile conferintei, transport cu autocarul. Taxa de insotitor este 700 lei/persoana.

Numarul locurilor este limitat, iar rezervarea ferma se face in momentul achitarii taxei. Plata taxei de participare se face în contul Houston NPA (Cont RON: RO94 BACX 0000 0003 3054 6010  deschis la Unicredit Tiriac Bank, sucursala Alba Iulia Bucuresti, EXCLUSIV HOUSTON NPA S.R.L. – CUI 25249091, J40/3074/09.03.2009)

NOU! Datorita unui parteneriat incheiat intre Houston si PaginaFarmacistilor.ro, cei care doresc sa plateasca online taxa de participare, pot intra pe link PaginaFarmacistilor.ro

Pentru orice alte detalii legate de eveniment si inscrieri, va rugam sa contactati compania Houston NPA, organizatorul seriei de evenimente Farma Practic. Persoana de contact: Cristina Tache, cristina.tache@houston.ro, tel 0725.221.016.


DESPRE FARMA PRACTIC:
Evenimentele regionale Farma Practic au la baza un concept inovativ creat si dezvoltat de compania de comunicare si organizare evenimente Houston NPA.
Farma Practic reprezinta o serie de conferinte regionale adresate farmacistilor si asistentilor de farmacie, care in 2 ani au devenit traditie in peisajul pregatirii continue de calitate a farmacistilor din Romania.
Discutiile purtate in cadrul evenimentului sunt structurate pe subiecte din practica zilnica, iar constant se primesc sugestii si sfaturi cu privire la ce ar trebuie facut pentru a se imbunatati sistemul.
Programul este creditat de Colegiul Farmacistilor si de OAMGMAMR, numarul mediu al participantilor este de 150-180/editie, iar lectorii sunt personalitati din domeniile medical si farmaceutic, cu relevanta pentru participanti.

Caracteristici:

 1. Top  30 teme de interes – sondaj printre farmacistii si asistentii de farmacie din judetele vizate. Subiectele care prezinta cel mai mare interes devin temele propuse la fiecare editie a FP
 2. Lectori de exceptie – nume de referinta din domeniile medical si farmaceutic, se incurajeaza sustinerea prezentarilor de catre farmacisti practicieni, astfel ca multe dintre teme se suprapun foarte bine pe practica din farmacie
 3. Dezbateri legate de particularitatile si provocarile profesiei de farmacist si ultimele noutati aparute pe piata de profil
 4. Interactivitate – comunicare si un continuu schimb de informatii intre cei prezenti in sala si lectori (sesiune de Q&A, exprimare voturi), premii pentru cei mai activi participanti, intrebari fulger, tombole cu premii, chestionare de evaluare
 5. Program social si artistic deosebit – activitati si timp suficient de socializare si relaxare, acces la piscina in afara intervalului de prezentari stiintifice, concursuri de dans si karaoke.

www.houston.ro  – Inscrie-te acum in Comunitatea FlashFarma si ai acces la:

 1. stiri
 2. evenimente de profil
 3. interviuri
 4. prezentari specializate
 5. pareri ale liderilor de opinie
 6. concluzii  evenimente,

…toate destinate personalului medical si farmaceutic (medici, asistenti medicali, farmacisti, asistenti de farmacie, studenti, etc).

In plus, ai 5% reducere la orice taxa de participare la evenimentele Houston NPA, inclusiv seria de evenimente premium Farma Practic!

Intrati pe siteul www.houston.ro, la sectiunea FlashFarma si apasati butonul de Inscriere. Dupa ce deveniti membru al comunitatii FlashFarma, pentru a beneficia de reducerea de 5% la taxa, trebuie sa bifati in Formularul de Inscriere aferent evenimentului la care doriti sa participati – calitatea de membru al Comunitatii FlashFarma!