CardioPac – proiect integrat pe tema bolilor cardiovasculare – Bucuresti, 3-6 iulie

Calendar activitati CardioPac:

24 iunie – workshop pentru mass-media, cu explicarea notiunilor de baza din domeniul cardiologiei si implicarea jurnalistilor in difuzarea de mesaje corecte si complete, adaptate fiecarui tip de cititor: din comunitatea medical pe de-o parte si pentru publicul larg, pe cealalta parte.

 3 si 4 iulie – conferinta interdisciplinara pe tema preventiei, diagnosticului precoce si recuperarii cardiologice. Focusul in aceste zile va fi pe medicina de familie, dar si pe alte alte specialitati care au  un rol important in ceea ce priveste oricare dintre cele trei aspecte de mai sus. 

 4 iulie – lansarea la Bucuresti a “Manualul Inimii” 

 4 iulie – atelier avansat de imagistica pentru medici cardiologi, in care sunt implicati Dr Silviu STANCIU – autorul cartii “Imagistica non-invaziva in boala coronariana ischemica” si Doctor Ruxandra JURCUT, Secretara Grupului de Lucru de Ecocardiografie al Societatii Romane de Cardiologie.

5 iulie – seminar pentru pacientii diagnosticati cu boli cardiovasculare in care vor fi prezentate asociatiile de pacienti cu patologie CV existente in Romania, incurajand pacientii sa se inscrie si sa activeze in cadrul lor.

6 iulie – Ziua Protectiei Inimii: seminarii si sesiuni de testari gratuite, cu focus pe preventie, adresate publicului larg, similar unui alt eveniment de mare impact organizat de in octombrie 2013 (Ziua Osteoporozei, desfasurata la Sun Plaza). 

Site eveniment: www.protejeazainima.ro

Inscrieri si detalii: Cristina TACHE – cristina.tache@houston.ro , 0725.221.016, tel/fax 021-317.09.42.

Prin partenerul nostru PAGINA MEDICALA, este disponibila plata online la acest eveniment – AICI