Disclaimer

SC Exclusiv Houston Npa SRL (Houston Npa) este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 11312

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Houston Npa are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

 Scopul colectarii datelor este de: promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, , trimitere de newslettere -aceste newslettere vor contine informatii din domeniul medicosanitar si/sau invitatii la evenimente organizate de Houston Npa.

 Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau formularele inregistrare/participare la evenimentele organizate de Houston Npa,  acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a Houston Npa, inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub numarul 11312.

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa Exclusiv Houston Npa, B-dul Mircea Voda, nr 42, Bl M14, sc A, apt 8, sect 4 Bucuresti,  va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:

– o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
– sa interviti asupra datelor transmise;
– sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara
– sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

 Astfel, Houston Npa poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletter, si poate trimite felicitari, sau alte mesaje speciale.

 Houston Npa nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email  poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

 De asemenea, Houston Npa poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a serviciilor noastre, asigurători.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.