fbpx

TESTIMONIALE

Vocea participanților:
experiențe de neuitat din webinarii și conferințe

Webinar Contagio-Agora

“Acest webinar Contagio – Agora este fără îndoială salutar și, din păcate, unic , din cel puțin 2 motive: tematica de larg interes (nu cred că există specialitate medicală care să nu beneficieze de informațiile aduse la zi privitoare la antibioterapie, infecții comunitare, profilaxie), expunerile academice și totodată clare, coerente, ușor de urmărit. Un al treilea motiv ar fi discuțiile pe marginea prezentărilor, foarte utile, dând și ele teme de gândire. Acest ultim webinar a fost interesant și pentru că a abordat teme ” sensibile”, rar dezbătute, precum cele legate de comportamentul abuziv față de copii și consecințele acestuia.
Felicit organizatorii, lectorii și pe toți cei implicați în acest demers de mediatizare academică a unor aspecte esențiale ale practicii medicale și sper, spre binele pacienților în primul rând, să aveți o audiență tot mai mare!”

Conf. Univ. Dr. Tatiana Taranu - medic primar dermato-venerologie – Iași

Webinar Contagio-Agora

„În primul rând felicitări pentru acest organizarea acestui eveniment. Pentru a da feed-back punctual țin să menționez:
-lectori foarte bine selectați (informați, cu prezentări extrem de interesante și minunate/carismatice capacități oratorii)
-prezentări + platforma interactiva prin întrebări și poll răspunsuri cu rol de personalizare speech și adresare țintită pe punctele de interes ale publicului participant.
– respectarea programului și încadrarea lectorilor în programul orar stabilit
– informarea participanților și invitațiile pre-eveniment + solicitare feed-back post eveniment.
În concluzie, unul dintre puținele webinare/conferințe/evenimente online atât de bine structurate și organizate- bravo echipa Houston și mulțumesc încă o data pentru oportunitatea de a participa.”

Ulea Andreea – farmacist, București

Pedipractic ediția IV – martie 2023

“Ce combinații de domenii! Ce idee magnifică! Ce oameni extraordinari! Asta poate face Houston! Felicitari”

Ana Maria Enache - asistent medical Constanța

Stresul, Anxietatea, Depresia

„Mă bucur că am avut oportunitatea să particip și anul acesta la SAD, au fost mai multe prezentări care m-au ajutat să-mi îmbunătățesc cunoștiintele: diagnosticul și tratamentul encefalopatiei Wernicke, neurotoxicitatea indusă de etanol, rolul factorilor psihosociali în context clinic, managementul în acut al toxicodependentelor.
Faptul că s-a desfășurat online a fost încă unul dintre motivele pentru care am participat. Vă mulțumesc!”

Nicola Viorica Victoria – medic psihiatrie, Alba

Pentru mine, interdisciplinaritatea cât și abordarea temelor legate de prevenție a fost motivul principal pentru care am decis să particip și aș aprecia să vedem o extindere a acestui subiect în viitoarele evenimente. Este o direcție esențială în domeniul farmaceutic și cred că mai multe discuții și informații pe această temă ar aduce beneficii semnificative participanților.
Este impresionant să vedem cum acestea devin din ce în ce mai importante pentru viitorul nostru ca și farmaciști.

Cristiana Livia Stanca – farmacist, Craiova

Doresc să vă felicit pentru conferința organizată. Chiar îmi doream să nu se termine. Am să revin cu mare plăcere și la alte conferințe organizate de echipa Houston. Prin participarea la această conferință, am avut ocazia să aflu informații noi și să împrospătez informațiile pe care le știam. Speakerii au fost foarte bine pregătiți și au fost deschiși să răspundă întrebărilor adresate. Am apreciat modul logic in care a fost prezentată tema despre stresul oxidativ a doamnei Andreea, cred. Prezentarea făcută de doamna doctor Monica, m-a convins încă o dată, cât de importantă este administrarea vaccinului antigripal. Și informațiile din sesiunea de sâmbătă, chiar au fost foarte importante și de ajutor. Am precizat doar câteva aspecte dar întreaga conferință a fost wow. Și bebelinei mele de 5 luni jumătate, cred că i-a plăcut, pentru că a fost cuminte și am putut să particip la toată conferința, excepție făcând câteva minute când am întrerupt. Vă mulțumesc frumos și vă doresc mult succes și mai departe!
Poate la unele din conferințele organizate în viitor, veți dezbate și tema privind toate oportunitățile pe care le are un farmacist după terminarea facultății. Ce presupune rezidențiatul și variantele care sunt pentru rezidențiat. Vă mulțumesc!

Bucaciuc Cristina Roxana – farmacist, Suceava

Seminarul a fost interactiv, răspunsul la întrebări s-a realizat prompt, informațiile furnizate sunt de actualitate. Vă mulțumesc!

Stanciu Madalin Leonard – farmacist, București

Webinar Farma Practic

Vă mulțumim pentru șansă participării la Webinarul Farma Practic despre Prevenția și serviciile farmaceutice din 17-18 noiembrie . Informațiile primite ne sunt de mare ajutor în practica noastră de zi cu zi , iar cunoașterea profesioniștilor care ni le-au prezentat este un privilegiu . Domnul economist Mihai Constantinescu a fost o revelație pentru noi, ne-a pus pe gânduri și ne-a dat sfaturi esențiale în ce privește pregătirea din timp a perioadei pensionării.

Iancu Carmen Valeria – farmacist, Oltenița

Ca de obicei un eveniment științific în stilul unic Houston, cu prezentări legate de aspecte practice in care lectorii au vorbit mult pe lângă slide-uri, cu dialog deschis și schimb de opinii între participanți. Așa cum am spus la conferinta, cred că ar fi o tema de viitor comunicarea cu pacientul- oricare dintre noi am fost/suntem/vom fi în această ipostaza si nu în ultimul rând comunicarea știrilor negative sau life treathening.

Popa Dorina - Chimist, Brasov

A fost a doua mea participare la un eveniment organizat de dumneavoastra.
Ceea ce apreciez in primul rand este implicarea si initiativa dumneavoastra de a comunica pe teme medicale diverse cu specialisti care isi iau in serios interventiile.
A doua remarca tine de un interes personal privind organizarea privata a muncii unui asistent medical sau a unui biolog. Eu sunt un biolog cu doua specializari care lucreaza de aproape 8 ani independent, pe baza de contracte de colaborare. De curand am absolvit o scoala de asistenti medicali generalisti. In consecinta mi-au fost utile amanuntele organizarii doamnelor asistente care lucreaza intr-un cabinet privat de asistenti medicali.

Lalu Cristina Brindusa – Biolog, Constanta

Webinar Cancer Bronhopulmonar

Toate subiectele abordate au fost foarte interesante in cadrul Conferinței de cancer bronhopulmonar, ce a avut loc in perioada 08-09 septembrie 2023.
Am aflat raspunsuri la intrebarile mele in ceea ce priveste abordarea genetica a cancerului bronhopulmonar, in mod special la femei.
In plus, tema domnului doctor Eustatiu Memu- “Complicatul traseu medico-socio-economic al persoanei cu cancer bronhopulmonar” a fost educativa mai ales prin abordarea problemei fumatului si prin sublinierea faptului ca pacientii cu cancer bronho-pulmonar sunt din ce in ce mai tineri. Felicitari pentru organizare si pentru invitati!

Dr. Barabas Edith – Epidemiologie, Hunedoara

Webinar Cancer Bronhopulmonar

Va felicit pentru faptul ca ati continuat sa organizați aceasta conferința de cancer bronho pulmonar, o boala care rămâne cu un prognostic f rezervat. Deoarece am participat la toate edițiile, va pot spune ca ati imprimat cu caracter special conferinței, abordând conotatii particulare ale acestei boli, cum sunt colaborările interdisciplinare și parcursul social al pacientului cu cancer bronhopulmonar.

Dr. Vlad Elena – Pneumoftiziologie, Gorj

Compania dumneavoastra nu m-a dezamagit niciodata. Mi-au placut calitatea profesionala a participantilor, vibe-ul lor pozitiv, noutatile informatiilor. Imi doresc sa ramaneti aceeasi oameni seriosi, din activitatea carora putem extrage multe lucruri contructive, folositoare. Mult succes in continuare! 

Dr. Burlacu Rodica Elena - ORL, Valcea

Aveți din partea mea un mare 10, a fost foarte frumoasă conferința și mă bucur enorm că medicii ne apreciază pe noi, dieteticienii, și că este reală nevoie de noi. Felicitări pentru organizare, pentru tot.
Subiectele au fost foarte interesante, cu informații noi, binevenite.
In ceea ce privește temele pe care le-aș propune, una dintre acestea ar fi să se discute referitor la metode la nivel teritorial, national pentru prevenirea bolilor cronice la copii, adolescenți mai ales. Asistăm la o epidemie de obezitate și mai există marele risc pentru copiii cu diabet zaharat tip 1 să dobândească și DZ tip 2, datorită stilului de viață neadecvat, mai ales legat de nutriție și sedentarism.
Implementarea educației nutriționale în școli ar fi un aspect și al doilea ar fi să ne luptăm pentru niște legi clare privind oportunitățile alimentare ale copiilor. Sunt multe firme de catering care nu au dieteticieni (majoritatea nu au) și concep meniuri nesănătoase, dezechilibrate nutrițional.

Dietetician Constantin Felicia Ioana, Brasov

Buna ziua , va multumesc din nou pentru buna desfasurare a evenimentului din 24-25 iunie 2022.
Am apreciat noutatile medicale prezentate cu claritate de catre profesionistii deosebiti, care au avut amabilitatea sa raspunda invitatiilor dvs.
A fost, de asemenea , un bun prilej de a fi in legatura cu colegii nostri din tara .

Dr. Popescu Cristina - Medicina de familie, Dambovita

Conferința a fost de un înalt nivel științific. Comunicările au fost foarte interesante. Organizarea deosebita. Ca o tema viitoare ar fi medicina de vacanța. In rest cred ca trebuie continuat in același mod de organizare. Succes și toate cele bune!

Dr. Valcu Dumitru - Medicina de familie/ Medicina de urgenta, Tulcea

Buna dimineata, am urmarit de pe telefon sesiunea stiintifica vineri si sambata dimineata.
Au fost multe subiecte de interes pentru activitatea curenta a medicului de familie dar si pentru celelalte specialitati medicale.
Tineti-o tot asa,ca sunteti pe drumul cel bun.

Dr. Lesnic Sorin - Medicina de familie, Olt

Ne-a placut mult:
– stilul de comunicare al lectorilor atat intre ei cat si catre participanti la webinar, o adevarata echipa
– organizare perfecta din partea firmei Houston inclusiv pe domeniul IT care a asigurat in permanenta buna desfasurare a evenimentului
– informatii pretioase primite de la lectori atat ca medici si farmacisti cat si ca posibili pacienti
– materialele video care se refereau nu numai la tratamente ci si la preventie (gimnastica, stil de viata, etc.)
Va multumim mult, ca ne-ati oferit ocazia de-a participa la acest eveniment special si va dorim mult succes in continuare.

Farm. Benedek Bibor Anna, Fulop Susana, Vupa Sofia Rozalia, si Zold Ella – HR

Mărturisesc că am fost impresionată de informațiile prezentate de profesioniști în specialitățile lor și dezbaterilre care au urmat. Activitatea profesională dublată de pasiune și dăruire s-a văzut prin rezultatele obținute care mi-au captat întreaga atenție. Sper că va mai urma o sesiune pentru a completa informațiile primite, despre alimentația și mișcarea în sprijinul prevenției afecțiunilor legate de insuficiența venoasă. Am apreciat de asemenea prezența tinerilor prin buna pregătire și entuziasmul lor.
Pauza de 10 minute la 2-3 ore a fost binevenită.
Munca în echipă aduce satisfacții, împlinire, bucurie și Houston este un exemplu.
Mulțumesc.

Farmacist Dragutan Nona, Dambovita

Webinarul Insuficienta venoasa a fost un eveniment special,avand in vedere bogatia informatiilor si claritatea prezentarilor.
Asa ca mi-a placut si se ridica la calificativul “FOARTE BINE cu FELICITARI!!!”

Dr. Caraza Angela, Obstetrica-ginecologie, Vrancea

Acest eveniment a fost special datorita atmosferei calde oferite de niște oameni minunați de la care am putut invata și retine foarte multe cunoștințe ce vor putea fi puse în practica. Am învățat ca în comunicarea cu pacientul trebuie sa avem o atitudine pozitiva și sa ii înțelegem chiar daca aceștia au un comportament agresiv.
Mulumim pentru informațiile oferite!”

Farmacist Andreea Baciu, Bacau

Evenimentul organizat de dvs a fost unul reușit, in care mi-am actualizat cunoștințele si am aflat lucruri noi. Mi-au plăcut mult subiectele abordate, in special subiectul pensiilor, un subiect care de obicei este ocolit. Dezbaterea legată de comunicarea violenta in farmacie a fost deosebita, foarte dinamica Și bine argumentata.
Mi-a plăcut mult ca au fost postate in secțiunea de chat recomandări de carte sau diverse articole.
Nu au fost aspecte negative sau lucruri pe care as dori sa le schimbați.
Va mulțumesc pentru acest webinar. Sa ne vedem cu bine la următoarele.
Cu stima,

Farm. Rezident Florina-Diana Tomoiagă, Cluj-Napoca

Sunt la a treia participare și cea mai reușită zic eu.
Prezentările au fost scurte și foarte captivante subiectele. Cazarea super. Prezentatoarele super. Eu sunt foarte mulțumită de aceasta ediție.

Farmacist Madalina Baisan, Bacau

Am fost impresionat de actualitatea și utilitatea temelor abordate în cadrul webinariilor. De asemenea, atmosfera degajata și dezbaterile create de speakeri împreună cu auditorii au reprezentat un lucru mai mult decât interesant.
Îmi exprim acordul pentru publicarea feedback-ului.
Mulțumesc încă o dată

Vlad Bobiș, student la farmacie

Bună seara! Conferință a fost specială prin faptul că a inclus o varietate de prezentări și discuții susținute de experți din domenii variate, aceștia împărtășind informații valoroase de actualitate. Un lucru de păstrat este sesiunea de întrebări și răspunsuri care a permis participanților să interacționeze direct cu prezentatorii și să clarifice orice nelămurire. De asemenea, conferință desfasarandu-se online, a oferit posibilitatea de a participa de oriunde, acesta fiind un lucru de păstrat. Acest webinar a oferit participanților oportunitatea de a învață din prezentările captivante și de calitate.

Farm. Rosculet Raluca, Farm. Ene Gabriela Georgeta, Farm. Miron Lăură, Farm. Flucus Anca, Farm. Kisgyorgy Szidonia - Farmacia Precizia, Brașov

Bună ziua,
Ca si precedenta Conferință de antibioterapie, și aceasta a fost concentrata si cu elemente de noutate foarte utile in practica de zi cu zi. As putea spune fara sa gresesc ca toate prezentarile au fost de top. Dar daca totusi trebuie sa aleg , pot spune ca sunt fascinata de prezentarile dnei conf. dr. Irina Dumitru . Mi-a lămurit o problemă controversată , respectiv dacă dăm sau nu Normix in Clostridium difficile. Si un alt aspect in Clostridium-nu dam probiotice in faza acuta-cu motivatia acestui lucru. Lucrez intr-o farmacie ce deserveste sectii de boli infectioase si ma intereseaza subiectul.
A doua prezentare care mi-a trezit interesul a fost cea a dnei sef de lucr. Roxana Filip despre diagnosticul sepsisului prin noi tehnici de biologie moleculara. Extrem de nou si interesant.
Avand in vedere perioada Covid si asocierile de antibiotice facute ,necesare sau doar ” ca nu merge cu altceva” , diagnosticarea precoce , cu precizarea microbului si a antibioticelor sensibile ,reprezinta un mare progres.
Am aflat din aceasta conferinta despre dotarile in materie de tehnologie de laborator si aparatura performanta a colegilor si vecinilor nostri dinSpitalul jud Suceava si voi povesti despre aceasta la primul Consiliu medical la nivel de spital.
Am mentionat cele de mai sus, dar, repet, toate subiectele au fost foarte interesante si bine prezentate.”

Farm. Carmen Hurduc, Botoșani

Webinar PediPractic 21-23 martie 2024

Buna ziua,
Imi plac manifestarile stiintifice organizate de dvs. deoarece sunt bine documentate, frumos prezentate, interesante si neplictisitoare. Consider ca nu trebuie schimbat nimic. Puteti publica raspunsul meu.
Va multumesc si va doresc o zi buna!

Birdeanu Laura – Psihiatrie pediatrica - MED EGO SRL – Gorj

Webinar PediPractic 21-23 martie 2024

1.Organizarea impecabila ;2.Prezentarile deosebite si chiar captivante ;3.Interactivitatea . Eu nu as vrea sa schimbati nimic si voi participa la cat mai multe din evenimentele care au tangenta cu specialitatea mea si nu numai .Am recomandat colegilor evenimentele dumneavoastra si da ,puteti folosi raspunsul meu daca va este util .Cu stima ,Marina Maiorov

Marina Maiorov- Epidemiologie – DSP – Vrancea

Webinar PediPractic 21-23 martie 2024

Buna ziua, pt noi (familia Ormeny ) au fost interesante prezentarile despre bolile rare si maladiile genetice prezentate de catre cercetatori din Republica Moldova. De asemenea cazurile clinice discutate in ultima zi a conferintei de catre medici rezidenti de la Iasi au fost atractive. Tot in ultima zi a evenimentului a avut loc o dezbatere extrem de interesanta despre consumul de substante halucinogene si consecintele acestora in randul tinerilor.
Dorim sa pastrati acest format online extrem de atractiv.

Ormeny Melentina – medicina de familie - CMI Dr. Ormeny-Suceava

Webinar PediPractic 21-23 martie 2024

Buna ziua, apreciez foarte mult speakerii si calitatea prezentarilor acestora! Organizare deosebita. Puteti face publica opinia mea.

Livia Bratu – pediatrie - SC CLINICA LIV PED SRL – Neamt

Webinar PediPractic 21-23 martie 2024

Buna ziua!
A fost un concurs de imprejurari interactiv cu atentie la detalii.De asemenea, organizarea a fost extrem de buna iar cazurile dezbatute au adus plus valoare prin exemple.
Multumesc pentru ca faceti posibile aceste intalniri!

Mateescu George – medicina generala - CASA DOCTORULUI SRL – Valcea

Webinar PediPractic 21-23 martie 2024

Aspecte care au facut evenimentul special :

Variabilitatea tematicii abordate
Deschiderea catre nou 

Radulescu Florin – Mihai – pediatrie - Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii M. CURIE – Bucuresti
Copyright © 2024 Powered by Houston NPA, made by Alexandru Cujbă