Stres, Anxietate, Depresie | 13-14 mai 2022

Tulburările psihice frecvente sunt în creștere în întreaga lume, în ultimele 2 decenii numărul persoanelor care suferă de depresie sau anxietate s-a dublat, ajungând la peste 615 milioane. În acest context, nevoia de dezbatere și dialog între specialiști precum și identificarea și crearea mijloacelor prin care persoanele afectate să aibă acces la tratamentul de care au nevoie pentru a trăi o viață sănătoasă și productivă devin necesare.

Eveniment interdisciplinar

psihiatrie, neuropsihiatrie, psihiatrie infantilă, medicina de familie, sănătate publică și management, expertiza medicală a capacității de muncă, reabilitare medicală, geriatrie și gerontologie, neurologie, boli metabolice, endocrinologie, medicină internă etc.

Noi, Houston, încercăm să ne adaptăm mereu cerințelor participanților, aducând pe agenda evenimentului teme practice și de interes pentru activitatea lor de zi cu zi.

Istoric

SAD este un eveniment cu tradiție (12 editii) ce reunește la fiecare ediție peste 400 profesioniși din domeniul sănătații, în jurul unor teme de interes major la nivel mondial – stresul, anxietatea, depresia.

Coordonatorul stiintific al conferintei este Prof. Univ. Dr. Mirela Manea, medic primar psihiatrie, Spitalului Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Alexandru Obregia”

Conferința oferă cadrul necesar pentru dezbateri între specialiștii implicați în diagnosticarea, tratarea și monitorizarea pacienților cu tulburări de sănătate mintală, crescând astfel nivelul de informare și conștientizare în rândul comunității medicale.

The event is finished.

Date

13 - 14 May 2022
Expired!

Time

14:00

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: 13 - 14 May 2022
  • Time: 07:00

Locatie

Online
Zoom
Categorii
Houston NPA

Organizator

Houston NPA
Phone
021 317 0943
Email
info@houston.ro
Website
https://www.houston.ro