Farmacistii si asistentii de farmacie din zona Transilvania sunt asteptati la editia a IX a HOUSTON FARMA PRACTIC – 24-26 februarie 2012, Sovata

Houston Farma Practic reprezinta o serie de conferinte regionale adresate farmacistilor si asistentilor de farmacie, care in 2 ani au devenit traditie in peisajul pregatirii continue de calitate a farmacistilor din Romania.

Formularul de inscriere la aceasta a IX editie este atasat acestei stiri. (coloana din dreapta ecranului – rubrica Attachments. Documentul poate fi descarcat)

Coordonator stiintific al evenimentului este prof. univ. dr. Anca BUZOIANU, decan Facultatea de Medicina Iuliu Hatieganu Cluj.
Discutiile purtate in cadrul evenimentului sunt structurate pe subiecte din practica zilnica, iar constant se primesc sugestii si sfaturi cu privire la ce ar trebuie facut pentru a se imbunatati sistemul.

Programul este creditat de Colegiul Farmacistilor si de OAMGMAMR si se va desfasura vineri (24.02.2012) intre orele 16.00 si 19.00; sambata (25.02.2012) intre orele 09.00 si 16.00, duminica fiind program liber. Cazarea participantilor se va face vineri intre orele 13.00 – 15.00, de la ora 15 incepand inregistrarile.
Caracteristici principale:
a.    Top  20 teme de interes – sondaj printre farmacistii si asistentii de farmacie din judetele vizate. Subiectele care prezinta cel mai mare interes devin temele propuse la fiecare editie a FP
b.    Lectori de exceptie – nume de referinta din domeniile medical si farmaceutic, se incurajeaza sustinerea prezentarilor de catre farmacisti practicieni, astfel ca multe dintre teme se suprapun foarte bine pe practica din farmacie
c.    Dezbateri legate de particularitaţile şi provocarile profesiei de farmacist şi ultimele noutaţi aparute pe piaţa de profil
d.    Interactivitate – comunicare si un continuu schimb de informatii intre cei prezenti in sala si lectori (sesiune de Q&A, exprimare voturi), premii pentru cei mai activi participanti, intrebari fulger, tombole cu premii, chestionare de evaluare
e.    Program social si artistic deosebit – activitati si timp suficient de socializare si relaxare, acces la piscina in afara intervalului de prezentari stiintifice, concursuri de dans si karaoke.

Lectori confirmati la editia a IXa:
1. Prof dr Anca Buzoianu – Coordonator stiintific eveniment (Decan Facultatea de Medicina – UMF Cluj)
2. Prof dr Horatiu Bolosiu (Presedinte Societatea Romana de Reumatologie)
3. Farm Geza Horvath (Farmacia Horvath, Reghin)
4. Dr Adrian Moraru (Presedinte Colegiul Medicilor Brasov)
5. Farm Speranta Iacob (Presedinte Colegiul Farmacistilor Cluj)
6. Farm Adelaida Haiduc (Vicepresedinte Colegiul Farmacistilor Cluj)
7. Farm sp dr Ioana Cacovean (Presedinte Patronatul Farmacistilor din Romania)
8. Dr Adrian Cacovean (Spitalul Judetean Valcea)
9. Conf dr Paul Porr (Spitalul Judetean Sibiu)
10. Dr Ioan Muresan (Medic Familie, Cluj)

– Taxa de participare pentru 2 zile este de 300 lei/persoana pentru farmacisti/asistenti farmacie (pentru plata efectuata pana la data de 15 februarie 2012) si include: cazare 2 nopti, 1 pranz, 2 cine, pauzele de cafea si accesul la lucrarile conferintei. incepand cu data de 16 februarie, taxa este 400 lei/persoana.
–  Numarul locurilor este limitat, iar rezervarea ferma se face in momentul achitarii taxei. Plata taxei de participare se face in contul Houston NPA (Cont RON: RO94 BACX 0000 0003 3054 6010  deschis la Unicredit Tiriac Bank, sucursala Alba Iulia Bucuresti, EXCLUSIV HOUSTON NPA S.R.L. – CUI 25249091, J40/3074/09.03.2009).

Pentru orice alte detalii legate de eveniment, va rugam sa contactati compania Houston NPA, organizatorul seriei de evenimente Farma Practic. Persoana de contact: Rodica Ion, rodica.ion@houston.ro, evenimente@houston.ro, tel 0725.221.018, 021-317.09.43. www.houston.ro.