Stresul, Anxietatea, Depresia

Webinar Creditat: 12 EMC (medici)  |  16 EFC (farmacisti)  |  8 EMC (asistenti)

Mai ”SAD” în era COVID?!

În ce stadiu suntem la capitolul sănătate mintală?

După cum spune președintele Asociației Americane de Sănătate Publică, Lisa Carlson „Avem stres economic, frică de boli, toate rutinele noastre perturbate. Din păcate, nu avem un vaccin și pentru sănătatea noastră mintală, cum avem pentru sănătatea noastră fizică”. În aceste condiții în 2021 sănătatea mintală a populației reprezintă o provocare.

Pe 28-29 mai vă invităm la o nouă ediție a webinar-ului SAD- Să Aducem Dovezi pentru medicația folosită în patologia psihiatrică pandemică!, pentru a vedea împreună care sunt cele mai practice și integrate soluții pentru pacienți.

Împreună cu dumneavoastră: medicii psihiatri, MF, pediatri, neurologi, geriatri, farmaciști și asistenți vom dezbate și de ce nu, construi cele mai bune soluții pentru pacienți, fie ei copii, adulți sau vârstnici.

Webinar-ul este coordonat științific de doamna prof. univ. dr. Mirela Manea, medic primar psihiatrie și este organizat în parteneriat cu Spitalul Clinic de Psihiatrie Prof. Dr. Al. Obregia.

Alături de doamna profesor vor mai fi:
Prof. univ. dr. Ioana Micluția- medic primar psihiatru, Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj
Prof. univ. dr. Gabriela Radulian- medic primar diabet, nutriție și boli metabolice- Institutul Național de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice ”Prof. N. C. Paulescu”
Psih. clinician Dana Biris- Spital Clinic Dr. V Babes Timisoara

Dr. Petru Ionescu – medic primar psihiatrie, formare în psihoterapie și psihoterapeut autonom

De ce să fiți parte din acest webinar?

Aveți ocazia să primiți răspunsuri integrate pentru provocările întâmpinate la pacienții afectați din punct de vedere al sănătății mintale;

Puteți să ne trimiteți subiectele/ întrebările care vă interesează, iar noi vom avea grijă să primiți informațiile/ răspunsurile în webinar;

Având în vedere că discuțiile cu partenerii din industria farmaceutică sunt mai puține, în cadrul webinar-ului puteți să adresați punctual întrebări despre o substanță/ produs care vă interesează direct producătorilor;

După participare veți primi diploma cu credite EMC/EFC (în funcție de specialitate- medic, asistent, farmacist).

————————————————–

Dacă încă vă mai gandiți nu uitați că dumneavoastră, specialiștii din spatele zâmbetelor pacienților, puteți trasa firul epic al acestui webinar.

Nu trebuie decât să ne transmiteți subiectele de interes pentru practică la adresa de mail: carmen.munteanu@houston.ro sau la tel. 0722 519 239.

PARTENERI EVENIMENT

PARTENERI MEDIA

SAD