Ediția 64 Farma Practic are loc între 13-14 aprilie la Poiana Brașov. Taxe reduse până pe 2 aprilie!

Teme actuale precum vaccinarea de la medic la farmacist sau informații privind situația actuală a consumului de antibiotice, precum și date despre salvestroli, o nouă soluție în abordarea integrativă a cancerului sunt câteva dintre subiectele ce vor fi dezbătute în cadrul ediției.

Farmaciștii și asistenții de farmacie din județele Prahova, Buzău, Galați, Vrancea și Brașov sunt așteptați le ediția 64 Farma Practic ce va avea loc între 13-14 aprilie 2018 la la Ana Hotels din Poiana Brașov.

Creditat EFC și EMC, evenimentul va fi coordonat de Prof. univ. dr. farm. Dumitru Lupuleasa, iar printre lectorii care au confirmat prezența până în acest moment se numără: dr. Andreea Moldovan, dr. Bogdan Moldovan, dr. Ileana Brînză, dr. Liliana Chițanu, farm. Andreea Arsene, dr. Popa Camelia.

Pe parcursul celor două zile de eveniment vor fi aduse în atenție subiecte de interes pentru practica farmaceutică. Tema vaccinurilor – de la medic la farmacist,  antibioticele – aliat sau inamic?, obezitatea sau posibilele interacțiuni ale medicamentelor antidiabetice orale cu suplimentele nutritive sunt câteva dintre temele ce vor fi prezentate de lectorii acestei ediții.

Alături de lectorii invitați să ia cuvântul în cadrul evenimentului, organizatorii îi invită pe participanții Farma Practic ed. 64 să se înscrie la Tribuna farmaciei – o rubrică special creată pentru cei care doresc să prezinte sau să aducă în dezbatere un subiect de interes pentru domeniu. Detalii despre Tribuna Farmacistului găsiți AICI, persoană de contact farm. Smărăndița Ștefan, smarandita.stefan@houston.ro

Înscrierile  pentru ediția 64 Farma Practic sunt deschise! Taxe reduse până pe 2 aprilie!

Cei care doresc să se înscrie la eveniment pot completa formularul  de înscriere direct pe www.farmapractic.ro/inscriere. Până pe 2 aprilie taxele de înscriere sunt reduse!

Următoarele ediții Farma Practic din anul 2018:

11-12 mai 2018, Farma Practic Ed. 65 – Poiana Brașov, județe în focus – AB, CV, BV, SB, MS, HR;
22-23 iunie 2018, Farma Practic Ed. 66 –Gura Humorului, județe în focus – SV, IS, VS, BC, VN, BT;
06-07 iulie 2018, Farma Practic Ed. 67 – Băile Herculane, județe în focus – OT, DJ, VL, GJ, AG, TR, CS;
21-22 septembrie 2018, Farma Practic Ed. 68 – Gura Humorului, județe în focus – MM, BN, MS, HR, NT, SV;
05-06 octombrie 2018, Farma Practic Ed. 69 – Eforie Nord, județe în focus – CL, CT, IL, TL, B, IF, BR;
09-10 noiembrie 2018, Farma Practic Ed. 70 – Băile Herculane, județe în focus – AR, TM, CS, HD, MH.

Pentru a fi la curent cu toate evenimentele marca Houston vă invităm să ne urmăriți pe www.houston.ro www.farmapractic.ro  și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/HoustonNPAofficial/

Pentru detalii și înscriere: Daniela Popescu, T: 0756.030.316, M: daniela.popescu@houston.ro