fbpx
Stiri si interviuri

Farma Practic ed. 63, 9-10 martie, Poiana Brașov

Farmaciștii și asistenții de farmacie din București, Ilfov, Giurgiu, Dâmbovița și Brașov sunt așteptați la ediția 63 Farma Practic, 09-10 martie 2018, Poiana Brașov! 

Înscrierile pentru ediția 63 a Simpozionului Regional Farma Practic,  ce va avea loc în perioada 9-10 martie 2018, sunt deschise! Eveniment adresat farmaciștilor și asistenților de farmacie din județele București, Ilfov, Giurgiu, Dâmbovița și Brașov, ediția cu numărul 63 Farma Practic va avea loc la Ana Hotels din Poiana Brașov.

Manifestarea va fi coordonată științific de prof.univ.dr.farm. Dumitru Lupuleasa, iar printre lectorii care au confirmat prezența la această ediție se numără: Prof. univ. dr. farm Simona Negreș, Conf.univ. dr. farm. Lorena Filip, Prof. univ. dr. farm. Robert  Ancuceanu, psih. Adrian Calomfirescu, farm. Anca Lobonț,  Farm. Paul Andreianu.

Subiecte actuale, precum rolul salvestrolilor pentru sănătate sau  provocările ce țin de tratamentul terapeutic în cazul pacientului vârstnic,  dar și alte subiecte de interes pentru practica farmaceutică vor fi dezbătute pe parcursul celor două zile de eveniment.

Alături de lectorii invitați să ia cuvântul în cadrul evenimentului, organizatorii îi invită pe participanții Farma Practic ed. 63 să se înscrie la Tribuna farmaciei – o rubrică special creată pentru cei care doresc să prezinte sau să aducă în dezbatere un subiect de interes pentru domeniu. Detalii despre Tribuna Farmacistului găsiți AICI, persoană de contact farm. Smărăndița Ștefan, smarandita.stefan@houston.ro

Înscrierile  pentru ediția 63 Farma Practic sunt deschise! Taxe reduse până pe 9 februarie!

Cei care doresc să se înscrie la eveniment pot completa formularul  de înscriere direct pe www.farmapractic.ro/inscrierePână pe 9 februarie taxele de înscriere sunt reduse!

Evenimentul este creditat EFC și EMC!

Următoarele ediții Farma Practic din anul 2018:

  • 13-15 aprilie 2018, Farma Practic Ed. 64 – Poiana Brașov, județe în focus – PH, BZ, GL, VN, BV;
  • 11-12 mai 2018, Farma Practic Ed. 65 – Poiana Brașov, județe în focus – AB, CV, BV, SB, MS, HR;
  • 22-23 iunie 2018, Farma Practic Ed. 66 –Gura Humorului, județe în focus – SV, IS, VS, BC, VN, BT;
  • 06-07 iulie 2018, Farma Practic Ed. 67 – Băile Herculane, județe în focus – OT, DJ, VL, GJ, AG, TR, CS;
  • 21-22 septembrie 2018, Farma Practic Ed. 68 – Gura Humorului, județe în focus – MM, BN, MS, HR, NT, SV;
  • 05-06 octombrie 2018, Farma Practic Ed. 69 – Eforie Nord, județe în focus – CL, CT, IL, TL, B, IF, BR;
  • 09-10 noiembrie 2018, Farma Practic Ed. 70 – Băile Herculane, județe în focus – AR, TM, CS, HD, MH.

Pentru a fi la curent cu toate evenimentele marca Houston vă invităm să ne urmăriți pe www.houston.ro www.farmapractic.ro  și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/HoustonNPAofficial/

Pentru detalii și înscriere: Daniela Popescu, T: 0756.030.316, M: daniela.popescu@houston.ro