fbpx
Stiri si interviuri

Asociația de luptă împotriva bolii Parkinson a inaugurat în data de 3 noiembrie 2017 noul sediu de la Deva!

„Ne bucurăm să vă anunțăm că începand cu data de 3 noiembrie, așteptam persoanele cu boala Parkinson, familiile lor și cadrele medicale să ne viziteze în noul nostru sediu, la adresa strada Romanilor nr. 7, Deva. Anul 2017 a fost unul plin de activități în sprijinul pacienților, am organizat mai multe evenimente pentru aceștia și pentru familiile lor, ultima conferință de anul acesta urmând să aibă loc la Brașov, în 16 noiembrie. Am primit și un premiu important, „Premiul juriului pentru  cea mai bună campanie din sănătate”, „Instalația din lalele”. Ne dorim să avem o comunicare tot mai bună între noi, dar și cu cadrele medicale și autoritățile din România, pentru a crește calitatea vieții și pentru a nu ne simți singuri.” a declarat Dan Raican, președintele Asociației de luptă împotriva bolii Parkinson din România.

La evenimentul de inaugurare a bnoului sediu a participat vicepresedintele Consiliului Judetean Hunedoara, domnul Andronache Daniel care și-a exprimat aprecierea față de realizările Asociației, una dintre cele mai active la nivel național. „Îl felicit pe Dan Raican pentru tot ceea ce face și îi transmit toată admirația noastră”.

Episcopia Devei și Hunedoarei a onorat invitația Asociației, prin prezența mai multor preoti care au oficiat slujba de sfințire a noului sediu și a participanților la acest eveniment.

Detalii: http://www.asociatia-antiparkinson.ro/index.htm

Contact
ASOCIAȚIA ANTIPARKINSON
Dan Raican, președinte
0745 231 153, dan_raican@yahoo.com