fbpx
Uncategorized

Ediția 66 Farma Practic va avea loc între 22-23 iunie la Gura Humorului!

Farmaciștii și asistenții de farmacie din județele Suceava, Iași, Vaslui, Bacău, Vrancea și Botoșani sunt așteptați la ediția 66 Farma Practic, 22-23 iunie, Gura Humorului.

Creditat EFC și EMC, evenimentul este dedicat farmaciștilor și asistenților de farmacie din  Suceava, Iași, Vaslui, Bacău, Vrancea și Botoșani și va fi coordonat științific de prof.univ.dr. Dumitru Lupuleasa.

Pe lista lectorilor  care vor susține prezentări pe parcursul evenimentului se află  conf. univ. dr. farm Veronica Bild, asist.univ.farm. Alexandru Vasincu, șef. lucrari. dr. farm. Gabriela Tătărângă- Președintele Colegiului Farmaciștilor Iași, dr. Alin Popescu, conf.univ. dr. farm. Camil Vari.

Pe parcursul celor două zile de eveniment vor fi aduse în atenție subiecte de interes pentru practica farmaceutică – particularități și provocări ale profesiei de farmacist și asistent de farmacie, comunicarea cu pacientul, informații despre noi medicamente și modul de administrare a acestora sau date privind anumite afecțiuni cu care pacientul se poate prezenta în fața profesionistului din farmacie.

Înscrierile la eveniment sunt deschise, iar până pe 22 mai taxele de participare sunt reduse!

Detalii despre taxele de participare găsiti AICI

Înscrieri online aici http://farmapractic.ro/inscriere/ 

FII LECTOR FARMA PRACTIC! 

Alături de lectorii invitați să ia cuvântul în cadrul evenimentului, organizatorii îi invită pe participanții Farma Practic ed. 65 să se înscrie la Tribuna farmaciei – o rubrică special creată pentru cei care doresc să prezinte sau să aducă în dezbatere un subiect de interes pentru domeniu. Detalii despre Tribuna Farmacistului găsiți AICI, persoană de contact farm. Smărăndița Ștefan, smarandita.stefan@houston.ro

Următoarele ediții Farma Practic din anul 2018:

06-07 iulie 2018, Farma Practic Ed. 67 – Băile Herculane, județe în focus – OT, DJ, VL, GJ, AG, TR, CS;
21-22 septembrie 2018, Farma Practic Ed. 68 – Gura Humorului, județe în focus – MM, BN, MS, HR, NT, SV;
05-06 octombrie 2018, Farma Practic Ed. 69 – Eforie Nord, județe în focus – CL, CT, IL, TL, B, IF, BR;
09-10 noiembrie 2018, Farma Practic Ed. 70 – Băile Herculane, județe în focus – AR, TM, CS, HD, MH.

Pentru a fi la curent cu toate evenimentele marca Houston vă invităm să ne urmăriți pe www.houston.ro www.farmapractic.ro  și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/HoustonNPAofficial/

Pentru detalii și înscriere: Daniela Popescu, T: 0756.030.316, M: daniela.popescu@houston.ro