fbpx
Stiri si interviuri

Farma Practic 67, 6-7 iulie, Hotel Afrodita, Băile Herculane

Viitorul produselor farmaceutice în contextul schimbării de atitudine și mentalitate a cumpărătorilor din farmacii, temă de dezbatere în cadrul ediției 67 Farma Practic, 6-7 iulie, Băile Herculane.

Există mai multe tipuri de pacienți cu care profesionistul din farmacie intră în contact zilnic. Sunt pacienți care vin în farmacie pentru a solicita sfatul specialistului, alții pentru a-și achiziționa medicamentele prescrise de medic, însă vorbim din ce în ce mai des și de pacienții care caută „ofertele”, întărind ideea de pacient-cumpărător. De cele mai multe ori acesta pierde din vedere statutul de specialist al faramacistului și intră în farmacie pentru a-și procura produsele farmaceutice pe care, influențat de reclamă sau de cei apropiați, le consideră benefice pentru sănătatea lui. Cum influențează acest comportament activitatea farmacistului și a asistentului de farmacie? Care va fi viitorul produselor farmaceutice în acest context? Putem vorbi de o schimbare de atitudine și mentalitate a cumpărătorului din farmacie?

Sunt întrebări la care ne propunem să aflăm răspuns în cadrul ediției 67 Fama Practic, ce va avea loc între 6-7 iulie la Hotel Afrodita din Băile Herculane. Creditat EFC și EMC, evenimentul este dedicat farmaciștilor și asistenților din farmacie din județele Olt, Dolj, Vâlcea, Gorj, Argeș, Teleorman și Caraș-Severin.

Coordonatorul științific al manifestării este prof.univ.dr.farm. Dumitru Lupuleasa, iar printre lectorii care vor susține prezentări pe parcursul celor două zile de sesiuni se află: Conf.univ.dr.farm. Ionela Belu, Conf.univ.dr. Anca Juncan, Conf.univ.dr. Tiberiu Tătaru, Asist.univ.dr. Andrei Osman, Șef lucrari dr. Mihail Pîrlog.

Interacțiunile dintre medicamente și substanțele vegetale, date practice despre tratamentul topic în otitele copiilor, aspecte invovatoare privind compozițiile de parfumare cu aplicație în formulări cosmetice pentru îngrijirea cutanată sunt câteva dintre temele ce vor fi dezbătute în cadrul acestei ediții.

Detalii despre taxele de participare găsiti pe http://farmapractic.ro/farma-practic-ed-67-baile-herculane-06-07-iulie-2018/

Înscrieri online aici http://farmapractic.ro/inscriere/

Taxe reduse până pe 19 iunie!

FII LECTOR FARMA PRACTIC!

Alături de lectorii invitați să ia cuvântul în cadrul evenimentului, organizatorii îi invită pe participanții Farma Practic ed. 67 să se înscrie la Tribuna farmaciei – o rubrică special creată pentru cei care doresc să prezinte sau să aducă în dezbatere un subiect de interes pentru domeniu. Detalii despre Tribuna Farmacistului găsiți AICI, persoană de contact farm. Smărăndița Ștefan, smarandita.stefan@houston.ro

Următoarele ediții Farma Practic din anul 2018:

21-22 septembrie 2018, Farma Practic Ed. 68 – Gura Humorului, județe în focus – MM, BN, MS, HR, NT, SV;
05-06 octombrie 2018, Farma Practic Ed. 69 – Eforie Nord, județe în focus – CL, CT, IL, TL, B, IF, BR;
09-10 noiembrie 2018, Farma Practic Ed. 70 – Băile Herculane, județe în focus – AR, TM, CS, HD, MH.

Pentru a fi la curent cu toate evenimentele marca Houston vă invităm să ne urmăriți pe www.houston.ro www.farmapractic.ro  și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/HoustonNPAofficial/

Pentru detalii și înscriere: Daniela Popescu, T: 0756.030.316, M: daniela.popescu@houston.ro