fbpx
Stiri si interviuri

Concurs cu premii! Medicul de familie si persoana fumatoare – povesti de succes!

Cu doua zile inainte de startul Conferintei de Cancer Bronhopulmonar ce va avea loc in perioada 7-8 septembrie la Craiova, ne-am gandit sa facem un concurs-sondaj de opinie, sa vedem ce se intampla in 2018 in ceea ce priveste consilierea oferita de medicul de familie persoanelor care doresc sa se lase de fumat si cat de mult se adreseaza cei care chiar inteleg ca au nevoie de ajutor pentru a renunta la fumat, medicului de familie!

Dam asadar startul concursului „Fumez mai putin, te pot iubi mai multi ani!”, de astazi, 5 septembrie, pana pe 5 octombrie 2018!

Asteptam de la medicii de familie care ne urmaresc sa posteze pe pagina de Facebook Houston detalii despre povestile cu final fericit, sa ne spuna cu cate persoane au colaborat anul trecut sau anul acesta si au reusit sa ii ajute sa renunte la fumat!

Ii rugam si pe cei care au gasit un sprijin in medicul de familie pentru renuntarea la fumat sa ne dea detalii, tot intr-o postare pe pagina de Facebook Houston, in care sa ne spuna cum au facut, pentru ca astfel, poate au curaj si alte persoane sa porneasca pe acest drum!

Pentru a valida inscrierea in concurs, trebuie sa utilizati la finalul postarii hastagul #vreausanumaifumez

Vom oferi 3 premii pentru medicii de familie, constand in 3 carti Ghidul Angelescu de Terapie Antimicrobiana 2018 si 3 premii pentru fumatorii care au reusit sa se lase de fumat (sau sunt pe drumul cel bun) constand in 3 carti Manualul Inimii!

Castigatorii vor fi alesi in functie de numarul de like-uri primite de povestea postata de ei! Rugam pe cei care dau like sa ia in considerare caracterul practic al povestii, cat de concret poate ajuta pe cineva!

Numele castigatorilor vor fi publicatepe 6 octombrie, ora 17, pe Facebook Houston!

Detalii: aniela.zanfir@houston.ro / 0722 519 239