fbpx
Stiri si interviuri

Farma Practic 19-20 februarie 2021

Cine decide pentru personalul din farmacie?
19-20 februarie 2021 – perioada in care va avea loc

Farmacia, suma a(sum)arilor, primul webinar Farma Practic de anul acesta, eveniment online, pe zoom, adresat farmacistilor si asistentilor medicali de farmacie.
Vom discuta cu participantii despre ce inseamna asumarea individuala si cat de mult conteaza ea in ecuatia activitatii farmaciei, despre relatiile firesti cu persoanele din alte institutii care isi/ar trebui sa isi asume la randul lor ceea ce fac.
Vom comenta cugetarea farmacistului George Miclaus dupa 20 de ani de activitate “”Când o să pricepeti că voi sunteți colegiul o sa se schimbe ceva.” Veti afla si continuarea acestei fraze, la webinar!
Pana unde iti asumi, ca om si profesionist din domeniul medical? Cat ceri de la tine si cat astepti de la altii?

Va fi alaturi de noi dr Gabriela Madaras, medic endocrinolog si sexolog din Targu Mures, cu o prezentare aparte.. “Din farmacie, mesaje din sfera .. Sexologie”. Corelati prezentarea cu faptul ca primul copil nascut in Romania in 2021 este al unei mame minore, de 15 ani. Copilul s-a nascut in Mures.

Prof univ dr farm Robert Ancuceanu va aborda vaccinarea impotriva Covid! Si astfel vom face puntea cu urmatoarea prezentare…
Coordonatorul campaniei de vaccinare vorbea despre un procent de 30% cadre medicale care nu doresc sa se vaccineze. Nu stim inca motivele. Totusi, daca se incadreaza la “conspirationisti”, cum comunicam cu aceasta categorie de colegi? E o tema provocatoare, pe care o va sustine Prof univ dr farm Gabriel Saramet Umfcd.

Prof univ dr farm Vari Camil, farmacist Cristian Roth-Gross, vicepresedinteleColegiul Farmacistilor Bistrita-Nasaud, asist med

Musina Cristina-Angela, presedintele OAMGMAMR BN, farm Geza Horvath, farm Corina Marosi, farm Paul Andreianu, farm Roxana Georgiana Baloi vor intra in dialog cu dvs, cei care veti dori sa petreceti doua jumatati de zi alaturi de noi, intr-o atmosfera de lucru constructiva, axata pe solutii, practica si asumare! Coordonatorul stiintific al evenimentului, Prof univ dr Dumitru Lupuleasa, moderatorul evenimentului, farmacist Rodica Aluaș, moderatorul dezbaterii, farmacist Marius Calin Chereches, reprezentantii companiilor partenere si echipa Houston va asteapta cu mare drag!