fbpx
Stiri si interviuri

O lună până la cel mai așteptat eveniment dedicat depresiei – SAD 2017

Cu o lună înainte de eveniment, deja peste 400 de persoane – medici, psihologi, farmaciști și asistenți medicali și de farmacie și-au exprimat din nou încrederea în conceptul, lectorii și partenerii Conferinței Naționale Interdisciplinare Stresul, Anxietatea, Depresia (SAD) și complicațiile lor, Ediția a IV-a – Simptome psihice întâlnite în cazuistica medicilor de alte specialități, ce va avea loc în perioada 12-13 mai 2017, la Hotel Ramada Parc, București.

Pe parcursul celor două zile de eveniment (vineri 12 mai, orele 13-20 și sâmbătă 13 mai, orele 09-14), aproximativ 20 de lectori de renume din mai multe specialități medicale implicate în diagnosticarea, tratarea și monitorizarea pacienților cu tulburări de sănătate mintală vor susține prezentări de înaltă ținută științifică și vor dezbate studii de caz.

Coordonatorul științific al evenimentului este Prof. Univ. Dr. Mirela Manea.

Programul va fi creditat de către CMR, CFR, OAMGMAMR și CoPSI.

Interesul crescut manifestat față de aceasta manifestare nu poate decât să ne bucure și avem convingerea că împreună putem aduce participanților informații de actualitate, care să influențeze major traseul pacientului și să contribuie la rata de succes a tratamentului”, a declarat Rodica Buliga, project manager SAD 2017.

SAD 2017 este organizat de Houston NPA, în parteneriat cu Spitalul Clinic de Psihiatrie “Prof. Dr. Alexandru Obregia” București – Partener Oficial Principal, Institutul Român De Psihoterapie Integrativă,  Asociația Medicilor Rezidenți în Psihiatrie din România, Liga Română pentru Sănătate Mintală, Fundația Ana Aslan International, Federatia Romana de Psihoterapie și Centrul pentru inovare în domeniul medical Inomedica.