fbpx
Noutati si interviuri

Prof. univ. dr. Liliana Tuță

Prof. univ. dr. Liliana Tuță

Cu toții știm ce este o echipă, dar pentru întărirea ideii haideți să vedem definiția acestui cuvânt: o echipă este un grup de două sau mai mult de două persoane care interacționează, deliberează și gândesc într-un mod coordonat și cooperant, unite între ele de intenția atingerii unui obiectiv comun. În cazul echipelor medicale obiectivul comun al specialiștilor: medici, farmaciști, asistenți este siguranța pacientului. La webinar-ul:

Best of – tema editiei “Ceri si apoi dai sau dai si apoi ceri! Aceasta-i intrebarea!”

din 05- 06 martie vă așteptăm pe aceea dintre dumneavoastră care aveți nevoie în echipă de un medic de medicină internă și nefrologie.

Veți avea ocazia să adresați întrebări și să discutați cu doamna prof. univ. dr. Liliana Tuță despre: “Siguranța pacientului cu patologie renală cronică”

 

”Pandemia COVID-19 a avut un impact cert negativ asupra accesului și calității serviciilor medicale pentru bolnavii cronici din România, fapt perceput și de peste 80% dintre medicii de familie, deși telemedicina a încercat să rezolve parțial această situație. Pentru pacienții renali cronici, care solicită sprijinul medicului de familie și care nu reprezintă urgențe majore, noi, ca nefrologi, am dori să discutăm în echipă situații punctuale de tipul: când se impune monitorizarea funcției renale, vigilență sporită la bolnavii cu HTA necontrolată și edeme, la cei în tratament cu IECA/sartani, AINS sau aminoglicozide, precum și la diabeticii care încep să facă hipoglicemii sub același tratament antidiabetic.”- Prof. univ. dr. Liliana Tuta

Notati- vă în calendar că pe 06 martie vă veți începe ziua cu o cafea la webinar-ul

Best of – tema editiei “Ceri si apoi dai sau dai si apoi ceri! Aceasta-i intrebarea!”

, alături de doamna profesor și alți lectori pregătiți să discute și să răspundă practic la întrebările dumneavoastră.

Detalii pt înscriere: https://houston.ro/bestof/