fbpx
Front

Farma Practic ed. 62 – schimb de informații practice între profesioniștii din farmacie, 23-24 februarie, Sovata

Beneficiile cardului profesional al farmacistului, comunicarea farmacist-pacient sau managementul eficient al farmaciilor independente, printre temele Farma Practic ed. 62, 23-24 februarie 2018, Sovata

Peste 150 de farmaciști și asistenți de farmacie din județele Cluj, Bihor, Sălaj, Satu Mare și Mureș sunt așteptați să participe la primul simpozion Farma Practic din acest an, ediția cu numărul 62, ce se va desfășura în perioada 23 – 24 februarie 2018  la Hotel Danubius din Sovata.

Specialiști în domeniul farmaceutic și medical au confirmat prezența în calitate de lectori în cadrul evenimentului. Manifestarea va fi coordonată științific de prof.univ.dr.farm. Dumitru Lupuleasa, iar pe lista profesioniștilor care vor lua cuvântul la eveniment se află prof.univ.dr.farm. Marius Bojiță, prof.univ.dr.farm. Laura Vicaș, farm. Nicoleta Radu, conf.univ.dr.farm. Lorena Filip, farm.clinician Szabó Sándor, farm. Anca Lobonț, farm. Horváth Géza.

Păstrând caracteristica practică, prezentările ce vor fi susținute de lectorii acestei ediții vor aduce în atenție teme de interes pentru domeniul farmaceutic, de la subiecte legate de noutățile legislative din domeniu, la informații privind modul de administrare și acțiune a anumitor medicamente sau informații legate de afecțiuni cu care pacienții se pot prezenta în fața specialistului din farmacie.

Informații utile referitoare la implementarea și beneficiile cardului profesional al farmacistului, precum și împărtășirea unor date utile despre mecanismele eficiente de management în cazul farmaciilor independente sau sfaturi privind buna relaționare și comunicare cu pacientul sunt câteva dintre noutățile pe care lectorii acestei ediții le vor  aduce în atenție în cadrul evenimentului.

Formatul Farma Practic, ce pune accent pe interactivitate, include și în acest an, pe lângă oportunități numeroase de socializare și networking, o secțiune dedicată farmaciștilor și asistenților de farmacie prezenți  la eveniment, care sunt invitați să ia cuvântul la Tribuna Farmaciei. Astfel, toți cei interesați să aducă în dezbatere un subiect sau o informație din domeniu sunt așteptați să se înscrie la Tribuna Farmaciei – secțiunea în care participanții devin lectori Farma Practic.

Fie că doresc să anunțe un eveniment pe care urmează să îl organizeze, o noutate medicală sau legislativă, sau vor să expună o situație întâlnită în activitatea de zi cu zi, participanții se pot înscrie pentru a lua cuvântul în cadrul evenimentului  prin trimiterea unui email pe adresa smarandita.stefan@houston.ro.

Ediția 62 Farma Practic este un eveniment creditat  cu 16 puncte EFC și 10 puncte EMC. Programul manifestării se va desfășura pe perioada a două zile, vineri 23 februarie între 14.30 – 20.30 și sâmbătă, 24 februarie între 9.30 – 14.30.

Înscrierile la eveniment se pot face completând formuarul de participare pe site-ul evenimentului www.farmapractic.ro/inscriere. Cei care aleg să se înscrie la eveniment până pe 15 februarie 2018 beneficiază de taxă redusă! Detalii despre înscriere și taxe se găsesc pe www.farmapractic.ro, persoană de contact Daniela Popescu, daniela.popescu@houston.ro, tel. 0756.030.316.

Următoarele ediții Farma Practic din anul 2018:

  • 09-10 martie 2018, Farma Practic Ed. 63 – Poiana Brașov, județe în focus – B, IF, GR, DB, BV;
  • 13-15 aprilie 2018, Farma Practic Ed. 64 – Poiana Brașov, județe în focus – PH, BZ, GL, VN, BV;
  • 11-12 mai 2018, Farma Practic Ed. 65 – Poiana Brașov, județe în focus – AB, CV, BV, SB, MS, HR;
  • 22-23 iunie 2018, Farma Practic Ed. 66 –Gura Humorului, județe în focus – SV, IS, VS, BC, VN, BT;
  • 06-07 iulie 2018, Farma Practic Ed. 67 – Băile Herculane, județe în focus – OT, DJ, VL, GJ, AG, TR, CS;
  • 21-22 septembrie 2018, Farma Practic Ed. 68 – Gura Humorului, județe în focus – MM, BN, MS, HR, NT, SV;
  • 05-06 octombrie 2018, Farma Practic Ed. 69 – Eforie Nord, județe în focus – CL, CT, IL, TL, B, IF, BR;
  • 09-10 noiembrie 2018, Farma Practic Ed. 70 – Băile Herculane, județe în focus – AR, TM, CS, HD, MH.

Pentru a fi la curent cu toate evenimentele marca Houston vă invităm să ne urmăriți pe www.houston.ro  www.farmapractic.ro  și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/HoustonNPAofficial/

Pentru detalii și înscriere: Daniela Popescu, T: 0756.030.316, M: daniela.popescu@houston.ro